Osumljičen B.B. iz Usore: Uz pomoć video-nadzora u Tesliću rasvijetljeno osam krivičnih djela

/

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, radeći na rasvjetljavanju krivičnih djela „Krađa“ i „Teška krađa“ u vezi krađe pogonskog goriva iz teretnih vozila i radih mašina na području opštine Teslić, uz pomoć video-nadzora došli su do saznanja da se u vezi sa navedenim mogu dovesti lica inicijala B.B. sa područja opštine Usora, FBiH i lice inicijala D.K. iz Teslića.

Navedene aktivnosti su realizovane u saradnji sa policijskim službenicima Policijske stanice Derventa i MUP-a Zeničko-dobojskog kantona – Policijska stanica Usora.

Do sada od početka rada video-nadzora u Tesliću rasvijetljeno je osam krivičnih djela, od čega su četiri krivična djela „Teška krađa“ i četiri krivična djela „Krađa“.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica inicijala B.N. i D.K. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Uhapšen osumnjičeni za tešku krađu u Tesliću: Otuđeni predmeti pronađeni, istraga u toku

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 22.04.2024. godine, lišili su...

U Tešnju održano XXX šahovsko prvenstvo za kadete i juniore FBiH

Nakon prošlogodišnjeg, uspješno organiziranog, XXIX Šahovskog prvenstva za kadete...

Ko su mogući kandidati opozicije za načelnika općine tešanj?

Stranke su sa pripremama za lokalne izbore 2024. kako...

Tešanj: Tokom vikenda rođeno šest beba

Kako je saopćeno iz Civilne zaštite općine Tešanj tokom...