Pokušaj ubistva u BiH: Muškarac davio suprugu pa je izbo nožem

/

Tokom noći je u Višegradu došlo do pokušaja ubistva prilikom čega je muškarac nanio teške tjelesne povrede svojoj supruzi. Ona je hospitalizovana, a napadač je uhapšen.

Policijski službenici Policijske stanice Višegrad, noćas oko tri sata i 30 minuta u višegradskom naselju Vučine lišili su slobode osobu inicijala B.L. (1968) iz Višegrada, jer je prvo davio, a potom nanio više uboda nožem svojoj supruzi B.T. (1971), kojoj je tom prilikom nanio tjelesne povrede u predjelu grudnog koša.

Povrijeđenoj osobi je na licu mjesta ukazana ljekarska zaposlenih Službe hitne pomoći Višegrad, a potom je prevezena na dalje liječenje u Univerzitetsku bolnicu Foča.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je zajedno sa uviđajnom ekipom Policijske stanice Višegrad, na mjesta događaja izvršio uviđaj u jutarnjim satima.

Dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela “Ubistvo u pokušaju” je u toku, saopćili su iz policije.

Izvor: Klix

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

U FBiH vrijednost prodaje i otkupa poljoprivrednih proizvoda 106,8 miliona

Ukupna vrijednost prodaje poljoprivrednih proizvoda vlastite proizvodnje poljoprivrednih preduzeća...

CIK-u odobreno dodatnih 4,17 miliona KM za Lokalne izbore 2024.

Ministarstvo finansija i trezora Bosne i Hercegovine danas je...

Od 142 načelnika u BiH samo su dva mlađa od 30 godina

Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini bit će održani...

Aero klub JMB Aircraft Germany na sarajevskom aerodromu

Članovi njemačkog aero kluba JMB Aircraft Germany sa 15...