Muškarac (46) preminuo u policijskoj stanici

/

Zagrebačka policija javlja kako je 46-godišnji muškarac juče u popodnevnim časovima preminuo u službenim prostorijama policije.

On je doveden u stanicu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo “Prijetnja”. Pozlilo mu je tokom provođenja kriminalističke oobrade, a uprkos pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći nije mu bilo spasa.

Kako navode iz policije, muškarac je priveden tokom jutarnjih časova na području Trešnjevke. Policija je postupala na osnovu prijave građanke koja je javila kako muškarac na ulici prijeti da će naškoditi sebi i drugima, prenosi Index.hr.

Za vrijeme postupanja policijski službenici nisu primjenjivali silu, već su mu preventivno stavljena sredstva za vezivanje, nakon čega je prevezen u zdravstvenu ustanovu radi pružanja medicinske pomoći.

Nakon obavljenog pregleda otpušten je iz zdravstvene ustanove uz mišljenje da je sposoban za dalje provođenje kriminalističke obrade.

Iz policije su saopštili da je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, te da nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti.

Izvor: nezavisne.com

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Tešanj: Uhapšena jedna osoba zbog posjedovanja droge

U mjestu Kalošević općina Tešanj, od strane lica iz...

Nezgoda kod Zenice: Udario u bankinu, saobraćaj otežan

U mjestu Hece kod Zenice jutros se desila saobraćajna...

U akciji “Black Tie 2”: Uhapšena influenserka Adna Helić

Influenserka Adna Helić uhapšena je u današnjoj akciji MUP-a...

Novi detalji tragedije u stravičnoj nesreći kod restorana Dallas

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M17 u...