Ne propustite specijalnu ponudu Bosnaexpressa: Putujte u predivnu Sjenicu

/

Ako ste ljubitelji istinskih i pravih vrijednosti onda ste prava osoba za avaturu po Sjenici i Pešteri. Bosnaexpress organizira odlazak od 29.04.-01.05. po povoljnim cijenama.

Možete uživati u nevjerovatnom spoju kulture i tradicije, istoka i zapada, prirode i kulturno-historijskih spomenika, gastronomije i divnih ljudi.

Hotel Borovi Sjenica je kategorisan sa 4* i nalazi se na oko 2 kilometra udaljenosti od centra Sjenice za šta je potrebno nekih dvadesetak minuta lagane šetnje. Hotel je na pola sata vožnje od jezera i specijalnog rezervata prirode Uvac, koji predstavlja posebnu atrakciju u ovom kraju Srbije. Hotel Borovi nalaze se na obodu grada između guste borove šume i rijeke Jablanice.

Ne propustite izlet na Pešter – zemlju gospodara prstenova. Zelena visoravan kojom hodaju čudna bića i kruže još čudnije priče, opasana  je sa 7 gora. Kažu za Sjenicu da je jedna od općina koja je biser Balkana zbog meandara rijeke Uvac / sjeničkog jezera koja je najposjećenija turistička atrakcija.

Detalje putovanja i cijene možete pogledati OVDJE

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Maglaj Spirit Weekend 2024: Magija na maglajskoj Gradini uz najveća imena kulture

Maglaj Spirit Weekend 2024 obećava da će biti izvanredan...

Apoteke Violapharm: Specijalni giveaway

Ljeto je vrijeme kada posebnu pažnju trebamo posvetiti njezi...

Kako pronaći restorane s odličnom hranom i živom muzikom

Ako ste u potrazi za izuzetnim večernjim iskustvom koje...

Irdin Dinči dogovorio turneju po Americi, snima i duet sa Bekijem Bekićem

Da se dobar glas i kvalitetna pjesma daleko čuju...