Takmičari KBS Titanium Usora osvojili 7 medalja

/

Na drugom dijelu Državnog prvenstva koje se održalo u Laktašima u disciplinama Full contact i Kik light, KBS TITANIUM USORA uzeo je učešće sa 11 takmičara u svim uzrasnim skupinama (kadeti, juniori i seniori).

U jakoj konkurenciji od 246 takmičara iz 46 klubova  takmičari ovog kluba osvojili su 6 zlatnih i 1 bronzanu medalju, kao i pehar za najboljeg seniora Državnog prvenstva u disciplini Kik light koji je osvojio Şamil Duman .

“Ovim putem čestitamo osvajačima medalja i organizatoru drugog dijela Državnog prvenstva KBK LAKTAŠI na besprijekornoj organizaciji.” – navode Iz KBS TITANIUM USORA na svojim službenim stranicama.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Porodica Hotić: Otac i dva sina košarkaški čarobnjaci

Rođena i košarkaška braća Arfan i Selman Hotić koji...

Lana Pudar večeras pliva za novu medalju, opet najmlađa od osam takmičarki

Lana Pudar, najbolja bosanskohercegovačka plivačica, večeras će u Beogradu...

Novi uspjeh Amela Tuke: U Madridu istrčao svoj najbolji rezultat ove sezone na 800 metara

Tuka je prethodni ovosezonski rekord ostvario prošlog mjeseca na...

Edin Džeko otkrio dokad planira igrati za reprezentaciju BiH

Uoči prijateljskog susreta između Engleske i Bosne i Hercegovine,...