Malenoj Medini iz Doboj Istoka ponovo potrebna naša pomoć

/

Ponovo je pokrenut apel za malenu Medinu Okanović iz Lukavica Rijeke, općina Doboj Istok. Njena majka Taiba, moli sve ljude da pomognu djevojčici kako bi se što prije oporavila i vratila iz Turske kući.

“Dragi moji prijatelji,jednom sam vas molila za pomoć ovome djetetu ,koje osobno poznajem ,stoga bih vas zamolila da joj pomognemo još jednom .Djete je u Turskoj na liječenju i roditelji su imali dovoljno sredstava da krenu na ovo liječenje .Međutim stanje se iskompliciralo i Djete treba dodatne operacije od kojih jednu treba da ima u utorak .S obzirom da se pojavili dodatni troškovi,snimanja i operacije ,roditelji su pri kraju s financijama i mole za pomoć da ovo provedu kraju .Ljudi su voljni javno objaviti sve troškove da pokažu gdje su utrošena prikupljena sredstva .Svaki dan ovom djetetu u Turskoj bolnici iznosi 500eura plus CT ,magnetna rezonanca itd,itd…U utorak treba biti otklonjena cista u stomačiću da bi se pristupilo glavnoj operaciji na glavici ,o pojedinostima mi je tesko pisati .Molim vas koliko ko moze da uplati na račun majke ili Direkt na račun djeteta .Podatke vam stavljam ovdje javno ,kao i slike djeteta koje mi je majka upravo poslala .Još jednom vas molim da joj pomognemo koliko mozemo ,a ostalo je u rukama Boga i doktora iz Turske .Operacija je teska i složena Hvala svakom ko pomogne ,a ujedno vas molim da dijelite dalje . Unaprijed hvala svima”

Broj bankovnog računa 1321802020622682 (NLB banka).

Broj telefona Medininih roditelja 060 3223958.

Broj deviznog računa nalazi se na fotografiji.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Ovo je Tešnjak koji treba našu pomoć- budimo humani kao i uvijek!

Prvi ciklus je uspješno urađen i uplaćena je prva...

Sabina iz Tešnja nema novac da kupi terapiju svojoj kćerki

Našoj redakciji se obratila majka djevojčice koja boluje od...

Pomozimo da Sena iz Tešnja pobijedi rak dojke

Apel sa brojem 17047 pokrećemo za Senu mesarku Tešanjku...

Petogodišnjem Tešnjaku potrebna naša pomoć

HO „Help Others“ – Salzburg (Pomozi drugima) pokreće hitan...