Pucnjava kod Tuzle: Ubijen vozač kamiona?

/

Jedna osoba ubijena je u pucnjavi koja se dogodila danas na Površinskom kopu Dubrave u prijepodnevnim satima, potvrđeno je za portal „Avaza“.

– Jedno lice je smrtno stradalo – potvrđeno je za portal „Avaza“ iz Odsjeka za odnose s javnošću MUP-a Tuzlanskog kantona.

Iz MUP-a Tuzlanskog kantona izdali su saopćenje u kojem navode da je PU/PS Živinice je danas oko 11:30 sati zaprimila prijavu da je na lokalitetu PK Dubrave došlo do upotrebe vatrenog oružja kojom prilikom je jedno lice smrtno stradalo.

– Smrt stradalog lica (rođen 1989.godine) konstatovao je ljekar SHMP Doma zdravlja Živinice. Jednom licu (rođen 1991.god.) je oduzeta sloboda. Potrebne mjere i radnje poduzimaju policijski službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a pod nadzorom kantonalnog tužioca – navodi se iz Odsjeka za odnose s javnošću Uprave policije MUP TK-a.

Prema nezvaničnim informacijama “Avaza” policija vjeruje da je kradljivac uglja upucao vozača kamiona.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Doboj: Tešanjak uhapšen zbog vožnje pod uticajem droge

Kako je saopćeno iz PU Doboj, policijski službenici Policijske...

Iz Centra za socijalni rad Tešanj ukraden televizor

Kako je saopćeno iz MUP ZDK, u prostorije Policijske...

Težak udes kod Visokog, poginuo maloljetnik

Teška saobraćajna nesreća desila se u subotu u Goruši...

Teška nesreća u Salakovcu, ima mrtvih i povrijeđenih, u tunelu se zapalio kamion

Na dionici magistralnog puta Mostar - Jablanica, u Salakovcu,...