Visočani krali piletinu iz kompanije u kojoj su radili

/

Trojica muškaraca iz Visokog prijavljeni su policiji zbog krađe pilećeg mesa iz kompanije u kojoj su radili. Kako je navedeno u prijavi, K.S., M.A. i B.E., svi iz Visokog mjesecima su krali određenu količinu pilećeg mesa koju su kasnije konzumirali. Jedan dio su pokušali i prodati nepoznatim osobama, piše Crna-Hronika.

Slučaj je prijavljen je policiji.

“Dana, 10. jula 2023. godine, u dežurnu službu Policijske stanice Visoko je pristupilo lice B.M., iz Visokog, inače odgovorno lice u pravnom licu ‘Brovis’ d.d. Visoko, te tom prilikom prijavilo lica: K.S., M.A. i B.E., sva lica iz Visokog, da su u preteklom periodu iz navedne firme otuđila određenu količinu pilećeg mesa”, saopćila je policija.

Nakon zaprimljene prijave, od strane istražitelja Policijske stanice Visoko su poduzete mjere na rasvjetljavanju i dokumentovanju prijavljenog krivičnog djela.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Tragedija u Zavidovićima: Žena poginula na gradilištu, pregazio je kamion

Na gradilištu u Zavidovićima danas se dogodila stravična nesreća...

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo Danke, tijelo djevojčice još nije nađeno

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30...

Saobraćaj obustavljen na M-17 zbog saobraćajne nezgode kod Moševca

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu...

Tešanj: Masovna tučnjava u Šijama

U mjestu Šije općina Tešanj došlo je do narušavanja...