Visočani krali piletinu iz kompanije u kojoj su radili

/

Trojica muškaraca iz Visokog prijavljeni su policiji zbog krađe pilećeg mesa iz kompanije u kojoj su radili. Kako je navedeno u prijavi, K.S., M.A. i B.E., svi iz Visokog mjesecima su krali određenu količinu pilećeg mesa koju su kasnije konzumirali. Jedan dio su pokušali i prodati nepoznatim osobama, piše Crna-Hronika.

Slučaj je prijavljen je policiji.

“Dana, 10. jula 2023. godine, u dežurnu službu Policijske stanice Visoko je pristupilo lice B.M., iz Visokog, inače odgovorno lice u pravnom licu ‘Brovis’ d.d. Visoko, te tom prilikom prijavilo lica: K.S., M.A. i B.E., sva lica iz Visokog, da su u preteklom periodu iz navedne firme otuđila određenu količinu pilećeg mesa”, saopćila je policija.

Nakon zaprimljene prijave, od strane istražitelja Policijske stanice Visoko su poduzete mjere na rasvjetljavanju i dokumentovanju prijavljenog krivičnog djela.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Zenice nastradao vozač kamiona

U Nemili kod Zenice desila se teška saobraćajna nesreća. Iz...

Maglaj: Od jednog lica oduzet ecstasy

U ulici Aleja Ljiljana općina Maglaj, u objektu "MOZZART...

Tešanj: U Šijama policajci pronašli ukradeno gorivo

Na području mjesta Šije općina Tešanj, policijski službenici Policijske...

Pronađen automobil kojim su pljačkaši pobjegli s dva miliona maraka

Automobil Seat, za koji se sumnja da je korišten...