Mirzu Hatića na Baščaršiji ranio Jasmin Ćatić zvani Bomba?

/

U Sarajevu je danas na Baščaršiji u prijepodnevnim satima ranjen Mirza Hatić, a kako portal “Avaza” saznaje iz više izvora, ranio ga je Jasmin Ćatić zvani Bomba.

Informacije su nezvanične, a posjeduje ih i policija. Velika vjerovatnoća da je ovaj napad na Hatića posljedica prepucavanja na TikToku jer je Ćatić posljednjih dana brutalno vrijeđao Hatića. Pripadnici Federalne uprave policije uhapsili su Jasmina Ćatića Bombu 2012. godine, zbog prostitucije.

Inače, Mirza Hatić je nakon izlaska iz zeničkog zatvora odlučio da se posveti TikToku i YouTubeu kako je netom nakon izlaska iz zatvora kazao za portal “Avaza”. Mirza Hatić je osuđen jer je počinio krivično djelo iznude i kao organizator grupe počinio krivično djelo krađe te nedozvoljeno posjedovanje oružja i municije.

Njegov brat Jasmin Hatić je također nedavno izašao iz zatvora sa odsluženja zatvorske kazne u Mostaru, jer je bio osuđen na dvije godine zbog pucnjave u ulici Ferhadija kada je ranio Almera Inajetovića, koji je bježeći od Hatića mlađeg povukao djevojku i tako štitio sebe.

Mirzin brat Jasmin je 2014. godine priznao krivicu te je sa Admirom Arnautovićem Šmrkom, Adnanom Maglićem Sandrom Melićem, svi iz Sarajeva, sporazumno priznao krivicu za neovlašteni međunarodni promet drogama.

 

Povezani postovi

Maglaj: U Bočinji ukradeno suho meso

u mjestu Donja Bočinja općina Maglaj, od strane nepoznate...

Maglaj: Jedna osoba uhapšena zbog nasilnog ponašanja

Prema informacijama iz MUP ZDK jučer u ulici Sulejmena...

Žena poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u subotu kasno naveče...

Šokantni obrati u toku istrage tragične smrti pjevačice iz BiH u Dubaiju: Sumnja se da je likvidirana!

Istraga tragične smrti pjevačice Andrijane Lazić iz Bijeljine mogla...