Senzacionalna sniženja u Dresscode prodavnici u Mega Mallu

/

Mega Mall, jedan od najvećih tržnih centara u Bosni i Hercegovini, smješten u mjestu Usora kod Tešnja, s ponosom najavljuje ekskluzivni vikend popusta. Ovaj popularni tržni centar, koji je dom brojnim svjetskim brendovima, nudi neodoljive popuste u trgovini vodećeg bosanskohercegovačkog modnog brenda – Dresscode.

Dresscode je poznati modni brend svjetskog glasa koji nudi moderne i atraktivne komade inspirirane samosvjesnim i entuzijastičnim poslovnim ženama i muškarcima koji cijene i izražavaju svoj jedinstveni stil. Ovaj brend postaje sve prepoznatljiviji među štovateljima mode i dobrog stila.

Ovog vikenda, posjetitelji Mega Malla imat će priliku iskoristiti izvanredne popuste na Dresscode kolekciju. Evo nekoliko izvanrednih ponuda koje nećete htjeti propustiti:

Košulje non iron snižene su do 30%, pružajući vam priliku za svjež i besprijekoran izgled bez puno muke.

Sva odijela su snižena čak 20%, omogućavajući vam da obogatite svoju garderobu visokokvalitetnim odijelima.

A to nije sve! Dresscode će vam dodatno pokloniti 10% popusta na cijelu kolekciju, što će vam omogućiti da uštedite još više i osvježite svoj ormar s najnovijim trendovima.

Ova posebna ponuda vrijedi samo ovog vikenda, stoga pozivamo sve ljubitelje mode i kvalitetnih komada da posjete Mega Mall u Usori kod Tešnja i iskoriste ove fantastične popuste. Ne propustite priliku da osvježite svoju garderobu s Dresscodeom i budete u koraku s najnovijim modnim trendovima.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Posljednji dan Energetskog samita 2024 – Tržišna ekonomija i razvoj mrežnih kapaciteta

Posljednji dan Energetskog samita 2024 fokusiran je na teme...

Dresscode: matura sa stilom – sniženje do 30% na nesniženu kolekciju

Napravite izbor koji ostavlja dojam uz Dresscode ponudu Dresscode, vodeći...

Otvoren Energetski samit 2024 u Neumu

Danas je zvanično otvoren Energetski samit u Bosni i...

Energetski samit 2024: Pojmovnik energetskog sektora predstavljen uoči energetskog samita u Neumu

Uoči Energetskog samita 2024 u Neumu danas je predstavljena...