Upozorenje za kupce u komšiluku: Sa polica trgovine se povlači Munchmallow

/

KONZUM je obavijestio kako s polica svojih trgovina povlači proizvode Munchmallow family 210g i Munchmallow 105g. Obavijest se odnosi na sve proizvode čiji su rokovi trajanja zaključno s 15. veljače sljedeće godine. Proizvođač je Jaffa d.o.o Crvenka, Maršala Tita 245, 25220 Crvenka, Republika Srbija.

Objasnili su kako su razlog povlačenja promijenjena organoleptička svojstva proizvoda. Iz Konzuma su zamolili kupce da provjere jesu li kupili navedeni proizvod, odnosno da ga donesu u najbližu Konzumovu prodavaonicu, gdje će im biti vraćen novac.

“Ispričavamo se kupcima na neugodnosti, no u interesu nam je da svi proizvodi koje stavljamo na tržište budu usklađeni s najvišim kriterijima kvalitete i zdravstvene ispravnosti”, zaključili su.

Izvor: Buka

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Von der Leyen: Zabrana TikToka u EU nije isključena

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen rekla je...

Zabranjuju TikTok: Hoće li američka vlada ugasiti ovu društvenu mrežu

Sa 360 glasova "za", i svega 58 "protiv" izglasan...

Dva državljana BiH uhapšena u Njemačkoj zbog šverca oružja

Pripadnici njemačke policije su u opsežnoj akciji uhapsili dva...

Iran je u subotu napao Izrael s više od 300 dronova i projektila: 99 posto presretnuto, čeka se odgovor

Drugi dan sukoba Izraela i Irana sigurnosne službe iz...