Od sada u Tešnju nešto novo za Vašu djecu!

/

Vaša djeca su svestrana i znatiželjna? Imaju milion pitanja za vas? Istražuju i uvijek su željni novih znanja? To je jako dobar znak jer upravo te osobine krase male genijalce, buduće znanstvenike!

Izrazito znatiželjnoj i nadarenoj djeci, klasične igre znaju brzo postati dosadne i uvijek traže nešto više i zanimljivije! Od sada u Tešnju nešto novo za Vašu djecu „Tinker Labs Tešanj“.

Predstavljamo Vam novi znanstveni set za djecu koji će oduševiti sve kreativne umove i potaknuti djecu na promišljanje i istraživanje novoga. Radionice su namjenjene djeci uzrasta od 4 do 14 godina.

Za one koji ne znaju „Tinker Labs Tešanj“ nudi nastavni sat osmišljen tako da zaokupi dječiju pažnju kroz zabavu i interaktivnu igru. Cilj je osigurati inspirativan prostor gdje djeca mogu koristiti ruke i um kako bi stvorili i sagradili različite stvari.

Roditelji koji se odluče pružiti svom djetetu sjajno edukativno iskustvo je zasigurno Tinker Labs Tešanj. Više informacija dostupno vam je na broj 063 696 944.

Web stranica je tinkerlabs.ba, a Facebook je Tinker Labs Tešanj.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Upoznajte novu delikatesu iz MADI-ja: Moja Pureća Šunka

MADI, sinonim za vrhunski kvalitet mesa, ponosno predstavlja svoj...

KOSMOPOLIT – Broj 1 turistička agencija u BiH

Turistička agencija Kosmopolit iz Bosne i Hercegovine osvojila je...

Otvorene prijave za obuku za montere solarnih panela, spremne i subvencije!

Interesuje vas jedno od najtraženijih zanimanja i želite naučiti...