U Maglaju uhapšen višetruki povratnik krivičnih djela

/

Jučer u prijepodnevnim satima na platou TC Bingo u mjestu Misurići općina Maglaj primjećeno je lice B.P. rođen 1977.godine iz Bijeljine, višestruki povratnik u izvršenju težih krivičnih djela poput teških krađa, provala u putnička motorna vozila.

Navedeno lice je u Maglaju planiralo izvršiti krivično djelo teške krađe.

Policijski službenici PS Maglaj su zajedno sa pripadnicima PS Žepče uhapsili odbjeglog B.P. Tom prilikom je oduzeto putničko vozilo marke Golf VI sa nepripadajućim registarskim oznakama Njemačke.

Prilikom pretresa vozila pronađen je uređaj za otključavanje vozila i drugi predmet koji se dovode u vezu sa izvršenim krivičnim djelima.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Mješovita srednja škola nagrađena za najbolji srednjoškolski projekat “Škole budućnosti ” u oblasti robotike

Kako bi se obilježila uspješna dvogodišnja implementacija, u saradnji...

Amar Muratović: Podrška načelnika Tukića u izradi i realizaciji projekata Omladinske banke Doboj jug

U našoj trećoj emisiji podcasta Mikrofon zajednici razgovarali smo...

Aktiv plus slavi uspjeh: Nova lokacija za brzorastuću Agenciju

Iz Jelaha nam stiže još jedna inspirativna priča o...