Tešanj: Održan 12. Međunarodni naučni skup “Pulmološki dani”

/

Opća bolnica Tešanj je u saradnji sa Ljekarskom komorom ZDK i Komorom medicinskih sestara-tehničara ZDK uspješno organizovala 12. međunarodni stručno-naučni skup “Pulmološki dani”!

Ovaj skup je pružio izuzetnu priliku za razmjenu iskustava, upoznavanje zdravstvenih radnika i sticanje novih znanja i vještina, s ciljem unapređenja kvalitete zdravstvene skrbi.

Pored zdravstvenih radnika iz Opće bolnice Tešanj, posebno su se istakle medicinske sestre i tehničari sa Klinike za bolesti uha, grla, nosa i hirurgiju glave i vrata iz UKC-a Tuzla, koji su održali zapažena predavanja.

Skup je održan u prelijepom ambijentu Hotela “Vila Ukus” u Tešnju, a događaj je imao međunarodni karakter.

Učesnici su čestitali organizatorima na odličnoj realizaciji stručno-naučnog skupa, a direktor Opće bolnice Tešnja Omer Bedak i glavna medicinska sestra Amela Kantić zahvalili su se svim učesnicima na njihovom doprinosu u podizanju izvještava Kanal 21.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Šahovski spektakl: Svečana završnica četvrtog maja u Tešnju

U subotu 04.maja održat će se posljednje kolo šahovskog...

Vlada ZDK odobrila 100.000 KM za poslovnu zonu u Tešnju

Vlada Zeničko-dobojskog kantona, na sjednici kojom je predsjedavala premijerka...

OO Merhamet Doboj Jug počeo sa radom

Općinski načelnik Mirnes Tukić primio je danas u posjetu...

U posljednja 24 sata Tešanj bogatiji za 3 bebe

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji kako su na...