Doboj Jug: Potpisan ugovor o izvođenju radova na proširenju javne rasvjete

/

U kabinetu Općinskog načelnika Mirnesa Tukića danas je potpisan ugovor o izvođenju radova na proširenju sistema javne rasvjete u općini Doboj Jug.

Ugovor je nakon provedene procedure javne nabavke i e-aukcije potpisan sa ponuđačem RST Elektro, vlasnika Mudrov Vahida, Tešanj.

Ugovorom je obuhvaćeno postavljanje 105 rasvjetnih tijela na prethodno postavljene betonske stubove kao i postavljanje odvodnika prenapona čime će sistem javne rasvjete biti dodatno osiguran za slučaj grmljavinskih nevremena.

Nakon procedure odabira nadzora nad izvođenjem radova izvođač će se uvesti u posao, a realizaciju navedenog očekujemo u narednim danima.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: Adnan Lihić napustio SDA ?!

Kako nezvanično saznajemo, dugogodišnji član  užeg rukovodstva SDA Tešanj,...

Amina Kopić: Učenica generacije 2020 – 2024 “JU Srednje tehničke škole” Tešanj

Učenica generacije "JU Srednje tehničke škole" Tešanj je Amina...

Narcis Halilović predsjednik Bosanskog pozorišta Tešanj: U kulturu se jako malo ulaže

Gost našeg podcasta bio je Narcis Halilović, koji je...

MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne...