Prenesi platu u ProCredit banku, čeka te 100 KM na tvom novom računu!

/

ProCredit Bank je početkom oktobra otvorila novu poslovnicu u Jelahu, proširivši time mrežu svojih fizičkih poslovnica u BiH. Ovaj značajan korak u poslovanju banke nije samo ojačao prisutnost ProCredit Bank u ovoj lokalnoj zajednici, nego donosi i određene pogodnosti klijentima koji ranije nisu poslovali s ovom bankom.

ProCredit Bank na tržištu kontinuirano posluje sa fizičkim licima već dugi niz godina. Radi se o jedinoj bh. banci sa 100% njemačkim kapitalom, obzirom da je dio ProCredit Grupacije sa sjedištem u Frankfurtu i poslovnicama diljem Evrope. ProCredit je i prva digitalna banka u Bosni i Hercegovini koja je za svoje klijente osigurala odličnu i intuitivnu mobilnu aplikaciju, a fokus i cilj banke je usluga koja je brza, jednostavna i sigurna za sve klijente.

Cijeneći povjerenje svojih klijenata, a povodom otvaranja nove poslovne jedinice u tešanjskoj regiji, ProCredit Bank je pokrenula i novu kampanju. Naime, svi novi klijenti banke koji otvore račun u banci i prenesu svoja mjesečna primanja u ProCredit Bank će biti nagrađeni bonusom od 100 KM koji će ih čekati na njihovom novom računu. Ponuda vrijedi za sve račune, odnosno prenošenje plate na račun u ProCredit Bank do 31.12.2023. godine.

“Povjerenje naših klijenata je naš prioritet i zato smo u Jelahu, u koji dolazimo prvi put, željeli napraviti prvi korak i pokazati spremnost da budemo na usluzi” rekla je direktorica Odjela za komunikacije i održivo poslovanje u ProCredit banci, Ines Amitović. “Svaki klijent, novi ili postojeći, ima osiguranog ličnog bankara posvećenog klijentovim potrebama. Jako nam je važna personalizirana usluga, a to i neprekidno potvrđujemo različitim programima i pogodnostima koje nudimo klijentima banke. Ova akcija je naš odgovor na dobrodošlicu na koju smo naišli u ovoj regiji i prva je od mnogih koje će u budućnosti uslijediti”, zaključuje Amitović.

Za sve klijente koji se odluče za otvaranje računa u novootvorenoj poslovnici u Jelahu i prenošenje plate u ProCredit Bank mogu kontaktirati banku putem web stranice, društvenih mreža Facebook i Instagram ili ličnim dolaskom u banku na adresi Maršala Tita 20 u Jelahu. Važno je napomenuti da se ova ponuda odnosi isključivo na račune otvorene u poslovnici Jelah i vrijedi do 31.12. tekuće godine.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Maglaj Spirit Weekend 2024: Magija na maglajskoj Gradini uz najveća imena kulture

Maglaj Spirit Weekend 2024 obećava da će biti izvanredan...

Apoteke Violapharm: Specijalni giveaway

Ljeto je vrijeme kada posebnu pažnju trebamo posvetiti njezi...

Kako pronaći restorane s odličnom hranom i živom muzikom

Ako ste u potrazi za izuzetnim večernjim iskustvom koje...

Irdin Dinči dogovorio turneju po Americi, snima i duet sa Bekijem Bekićem

Da se dobar glas i kvalitetna pjesma daleko čuju...