Potvrđen novi ugovor: Hifa Oil i Turkish Airlines zajedno u 2024.godini

/

Nakon potpisivanja ugovora o snabdjevanju jet gorivom na Međunarodnom aerodromu Sarajevo sa aviokompanijom Ryanair koja uskoro uspostavlja nove linije prema Evropi, kompanija Hifa-Oil potvrdila je kontinuitet saradnje o snabdjevanju i s aviokompanijom Turkish Airlines za 2024. godinu. 

Turkish Airlines je među deset najboljih aviokompanija u svijetu te najbolja aviokompanija u Evropi koja ima letove u najveći broj zemalja svijeta te preko svojih čvorišta povezuje više od 300 destinacija u 121 zemlji. Ova kompanija nedavno je najavila i povećanje broja letova sa sarajevskog aerodroma prema Istanbulu tokom ljetne sezone u idućoj godini. Zahtjevi ovako velike i značajne kompanije u pogledu usluge i standarda su iznimno visoki, a upravo kompanija Hifa-Oil već godinama ostvaruje uspješnu saradnju s njima na obostrano zadovoljstvo.

Velike svjetske aviokompanije koje operiraju na Međunarodnom aerodromu Sarajevo traže punu podršku svojim operacijama kako bi zadržale visok nivo svojih usluga i kvalitet na kakav su navikli. Hifa-Oil obnavljajući ugovore o snabdjevanju jet gorivom s aviokompanijama poput Turkish Airlinesa potvrđuje svoju poziciju najznačajnije domaće kompanije za snabdjevanje jet gorivom.

„Povjerenje se gradi dugoročno, uzimajući u obzir sve aspekte poslovnog odnosa. Hifa-Oil je kao i kroz sve godine do sada ispunila potrebne kriterije i zahtjeve te time pokazala svoj ozbiljan odnos spram partnera kakav je Turkish Airlines“, rekao je prof.dr. Venan Hadžiselimović, direktor Hifa-Oil Grupacije.

Upravo dugoročni odnosi grade se kvalitetom usluge koja mora biti na vrhunskom nivou kada je u pitanju oprema, moderne cisterne i terminali, kapaciteti i količine jet goriva, ali i osoblje koje ima znanje potvrđeno u praksi. Kompanija Hifa-Oil ovom segmentu svog  poslovanja pristupa ozbiljno i uz maksimalnu posvećnost koja rezultira novim ugovorima sa dugogodišnjim i novim partnerima.

Osim potvrde kvaliteta potpisivanje ugovora s Turkish Airlines i Ryanair potvrđuje da kompanija Hifa-Oil ima povoljne cijene kerozina te da je ovim aviokompanijama rentabilno točiti jet gorivo u Sarajevu. Kompanija Hifa-Oil samo svojim kvalitetom i radom ostaje prvi izbor aviokompanija za uslugu snabdjevanja i točenja jet goriva u BiH.

Kroz jedan partnerski odnos i međusobnu podršku Hifa-Oil svojim prisustvom na sarajevskom aerodromu želi doprinijeti stabilnosti i kvaliteti usluge pružene svim aviokompanijama.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Tri decenije inovacija u medijskoj i marketinškoj industriji

Prošlo je 27 godina otkako je TNT Group započeo svoju misiju...

ProCredit Bank, TRA i UTBiH o prekograničnom poravnanju emisije ugljika (CBAM)

ProCredit Bank, Udruženje termoenergetičara u Bosni i Hercegovini i...

Posljednji dan Energetskog samita 2024 – Tržišna ekonomija i razvoj mrežnih kapaciteta

Posljednji dan Energetskog samita 2024 fokusiran je na teme...

Dresscode: matura sa stilom – sniženje do 30% na nesniženu kolekciju

Napravite izbor koji ostavlja dojam uz Dresscode ponudu Dresscode, vodeći...