Dino Merlin o svojim najmilijim: Najveća sreća je kada mi taksist kaže da su moja djeca skromna

/

Dino Merlin je nakon spektakularnih koncerata u Areni Zagreb govorio o svom privatnom životu, što rijetko radi. Spomenuo je svoju djecu – sina Hamzu i kćerku Naidu.

“To je jako interesantno, znate kako diše postojanje – ovako je valovito. Ovako s tim valovima života dolaze sretni i manje sretni trenuci, ali uvijek je važno biti dostojan trenutka u kojem jesi. Važno je ostati čovjek u onim najelementarnijim stvarima. Recimo ja sam jako sretan zbog mog privatnog djela, jer nikad nećete pročitati da moj sin vozi Lamborghinija ili nekog Ferrarija, kako su bahati, da šmrču… Moja su djeca pristojna, radna”, kazao je za HRT.Zatim je otkrio u kojim trenucima se najviše osjeća ponosnim na njih.

“Najveća sreća mi je kad dođe neki taksist i kaže: ‘Znam ja tvoje pjesme i sve, al’ što su ti djeca skromna’. E, to ti je najveće postignuće. Drago mi je što živimo jedan pristojan život i solidarni smo s ljudima”, rekao je.

Bh. muzički čarobnjak je ranije otkrio da se sa suprugom Amelom počeo zabavljati kada je imao 17 godina. U više navrata je istaknuo da ga je ona ohrabrila da se počne baviti muzikom. Vjerovala je kako će on uspjeti u muzičkom svijetu, što se i ostvarilo, piše Klix.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...

Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat...

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Pjevači zbog čestih putovanja dosta vremena provode u automobilima....