Kompanija Subašić implementirala ISO 22000 standard

/

Kako je kompanija “Subašić” iz Tešnja objavila na svojim službenim stranicama, u proteklom periodu su dobili ISO 22000 certifikat.

“Zadovoljstvo nam je objaviti da je Subašić d.o.o. uz HACCP standard uspješno implementirao i ISO 22000 standard, što je dokaz naše nepokolebljive predanosti sigurnosti i kvaliteti hrane.

Ovom prilikom želimo se zahvaliti našim vjernim i odgovornim uposlenicima koji su uveliko doprinijeli implementaciji ovog vrlo važnog certifikata.

Također, zahvaljujemo se svim našim vjernim kupcima na ukazanom povjerenju i podršci koju nam pružate kroz sve ove prethodne godine.

Nastavit ćemo ulagati kako bismo za Vas osigurali samo najkvalitetnije proizvode i najbolju uslugu.” navodi se u saopćenju iz kompanije “Subašić”

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Nejla Tukić – učenica generacije 2023/24 u OŠ ” Mustafa Mulić” Šije

Nejla Tukić je rođena 28.09.2009. godine u Tešnju. Kroz...

Nove knjige Huseina Galijaševića – prilog tešanjskoj historiji

Iz štampe su izašle dvije knjige Huseina Galijaševića, „Domovnice...

Učenik generacije u OŠ “1.mart” Jelah za školsku 2023/2024.godinu – Haris Hatkić

Kako je objavljeno na službenim stranicama osnovne škole "1.mart"...

Dr. Omer Bedak za ZOS radio: Zdravstvo je uvijek aktuelna tema

Gost ZOS radija bio je mr. sc. med. Omera...