Kompanija Subašić implementirala ISO 22000 standard

/

Kako je kompanija “Subašić” iz Tešnja objavila na svojim službenim stranicama, u proteklom periodu su dobili ISO 22000 certifikat.

“Zadovoljstvo nam je objaviti da je Subašić d.o.o. uz HACCP standard uspješno implementirao i ISO 22000 standard, što je dokaz naše nepokolebljive predanosti sigurnosti i kvaliteti hrane.

Ovom prilikom želimo se zahvaliti našim vjernim i odgovornim uposlenicima koji su uveliko doprinijeli implementaciji ovog vrlo važnog certifikata.

Također, zahvaljujemo se svim našim vjernim kupcima na ukazanom povjerenju i podršci koju nam pružate kroz sve ove prethodne godine.

Nastavit ćemo ulagati kako bismo za Vas osigurali samo najkvalitetnije proizvode i najbolju uslugu.” navodi se u saopćenju iz kompanije “Subašić”

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Maglajlija poginuo u teškoj nesreći u Sloveniji

Dženan Bajrić iz Maglaja poginuo je u nedjelju oko...

Međunarodni dan babica: Ovo je najljepša i najodgovornija profesija

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine,...

Godina dana od rastanka s Senadom Brkom: U Tešnju praznina bez njegovog lika i dobrih djela

Na današnji dan napustio nas je Senad Brka. Podjsećamo, Nakon iznenadne,...