Na Vlašiću pao snijeg, druge bh. planine iščekuju padavine

/

Na bh. planini Vlašić kod Travnika od jutros je prava snježna idila s obzirom da su pale nove količine snijega i time upotpunile planinski ambijent. Na drugim bh. planinama iščekuju nove snježne padavine.

Snijeg koji je jutros počeo padati na Vlašiću obradovao je svoje posjetioce s obzirom da su već nekoliko dana imali priliku uživati u skoro pa proljetnim danima u januaru. Temperature su bile ugodne za šetnju, snijega nije bilo, a zrake sunca koje bi se pojavile u toku dana pružile bi dodatnu toplinu.

Foto: Ozon dd

Foto: Ozon dd

Ipak, jutros je sve prisutne obradovao snijeg koji se i nakon prestanka padavina zadržao, a temperatura od 4 stepena i oblačno vrijeme pogodno je da se snijeg bar neko vrijeme zadrži te da svi posjetioci imaju priliku uživati u istinskoj snježnoj idili za razliku od drugih bh. planina.

Snijeg u BiH se očekuje u drugoj polovini januara, a do tad bar oni najmlađi iskoristili su i današnji snijeg da se sankaju niz ski stazu Babanovac na Vlašiću, piše Klix.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Sporni tenderi koje su dobili Kinezi: Prijavljen direktor EPBiH i još nekoliko osoba

Kineska kompanija Dongfang Electric International Corporation u proteklom periodu...

Održana prva radionica u okviru projekta DANOVA NEXT

DANOVA NEXT predstavlja nastavak projekta DANOVA, koji je uspješno...

Večeras se vraća prva grupa hadžija u Bosnu i Hercegovinu

Prva grupa hadžija i hadžinica u utorak navečer, 25....

Norwegian Air Sweden ponovo uspostavio avioliniju za Oslo

Kako je i najavljeno, u petak je aviokompanija Norwegian...