Novo: Kada želiš najbolje … izaberi MADI hrenovke

/

Preko 34 godine tradicije i iskustva, vlastitu recepturu i pileće meso iz domaćeg uzgoja pretočili smo u novu, poboljšanu verziju proizvoda Moja pileća hrenovka.

Na tržište je ovog puta donosimo u praktičnim pakovanjima na vaš zahtjev i to 100 g i 260 g – 3 + 2. Pakovanje 260 g – 3 + 2 je dodatno praktično jer u svakom momentu možete koristiti ili tri ili dvije hrenovke i predstavljaju inovaciju u našoj paleti proizvoda, gdje smo se potrudili da najkvalitetniji sastojci budu dio vaših slasnih hrenovki, stoga su prilagodljive svakoj situaciji za vaše jedinstvene trenutke.

Ukoliko se odlučite da ih pripremite za doručak, perfektnu užinu ili školski sendvič, neizostavan roštilj ili se odlučite ipak da ih pridružite muffinu, pecivu ili nekom dobrom umaku, ukus će uvijek ostati isti, jedinstven i neponovljiv, i uvijek MADI.

Samo MADI pileća hrenovka je #JEDNOSTAVNO MOJA!

Kada želiš najbolje... izaberi MADI hrenovke

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Posljednji dan Energetskog samita 2024 – Tržišna ekonomija i razvoj mrežnih kapaciteta

Posljednji dan Energetskog samita 2024 fokusiran je na teme...

Dresscode: matura sa stilom – sniženje do 30% na nesniženu kolekciju

Napravite izbor koji ostavlja dojam uz Dresscode ponudu Dresscode, vodeći...

Otvoren Energetski samit 2024 u Neumu

Danas je zvanično otvoren Energetski samit u Bosni i...

Energetski samit 2024: Pojmovnik energetskog sektora predstavljen uoči energetskog samita u Neumu

Uoči Energetskog samita 2024 u Neumu danas je predstavljena...