Hoće li SDA Tešanj tražiti od vijećnika i poslanika koji su je napustili da vrate mandate stranci

/

Nakon što je nedavno osnovana nova stranka NAPRIJED, tri (3) općinska vijećnika i jedan (1) državni poslanik su napustili SDA Tešanj i prešli u novu stranku NAPRIJED i sa sobom “odnijeli” mandate koje su dobili kao kadrovi na listi SDA.

Pitanje koje se sasvim logično postavlja je hoće li i kada će aktuelno rukovodstvo OO SDA Tešanj pozvati svoje nekadašnje članove, kadrove, odnosno aktuelne vijećnike u Općinskom vijeću Tešanj i poslanika u Parlamentu BiH da vrate mandat stranci.

Još jedno pitanje koje je logično, ima li snage aktuelno rukovodstvo OO SDA Tešanj za takav potez, imajući u vidu da aktuelni vijećnici i poslanik u državnom parlamentu još zvanično nisu ni isključeni iz SDA Tešanj.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Širom BiH sunčano, temperature niže u odnosu na prethodne dane

U Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do...

Od radionica do ekonomske nezavisnosti: Saznajte kako udruženje “Ruka” Kalošević mijenja živote žena

U novoj epizodi našeg podcasta "Mikrofon zajednici" ugostili smo...

Serija krađa i onečišćenje okoliša u Maglaju: Policija istražuje slučajeve

Kako stoji u saopćenju MUP-a ZDK u periodu od 18.07....

Matuzići: Na benzinskoj pokušao platiti sa falsifikovanih 100 eura, policija traga za njim

Prema saopćenju MUP-a ZDK, dana 23.07.2024. godine, u 18:15...