DOBOJ: Požar u ambulanti u Grapskoj izazvao privremeni prekid rada

/

Jutros je izbio požar u prostorijama ambulante u Grapskoj, koji je, srećom, brzo lokalizovan. Međutim, zbog oštećenja nastalih uslijed požara, Dom zdravlja Doboj obavještava javnost da navedena ambulanta neće raditi do daljnjeg.

Ovaj incident je izazvao privremenu prekid rada ambulante u Grapska, što može uticati na dostupnost zdravstvenih usluga za lokalno stanovništvo. Kako bi se osigurala kontinuirana medicinska pomoć, Dom zdravlja Doboj preduzeo je neophodne korake za preusmjeravanje pacijenata.

Svi osiguranici kojima je potrebna zdravstvena usluga i koji su redovno koristili usluge ambulante Grapska mogu se obratiti u centralnoj zgradi JZU Dom zdravlja Doboj, koja se nalazi na adresi Nemanjina 18. Takođe, pacijenti imaju mogućnost da koriste usluge ambulante Kostajnica.

Dom zdravlja Doboj ističe da se ulažu svi napori kako bi se što prije sanirale posljedice požara i ponovo uspostavila normalna funkcija ambulante u Grapskoj. U međuvremenu, pacijenti se mogu osloniti na ostale dostupne kapacitete ustanove.

Napominje se da su sve medicinske službe u centralnoj zgradi i ambulanti Kostajnica potpuno operativne i spremne da pruže potrebnu medicinsku pomoć i podršku pacijentima, piše Dobojski Info.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Tragedija u Zavidovićima: Žena poginula na gradilištu, pregazio je kamion

Na gradilištu u Zavidovićima danas se dogodila stravična nesreća...

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo Danke, tijelo djevojčice još nije nađeno

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30...

Saobraćaj obustavljen na M-17 zbog saobraćajne nezgode kod Moševca

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu...

Tešanj: Masovna tučnjava u Šijama

U mjestu Šije općina Tešanj došlo je do narušavanja...