Osvježite ljubavnu priču uz domaći modni brend Dresscode

/

20% popusta na nesniženi asortiman od 7. do 14. februara! Stilizujte ljubav uz eleganciju

U susret prazničnoj sezoni, Dresscode domaći modni brend, sinonim za bezvremensku eleganciju i visoki kvalitet, sa zadovoljstvom najavljuje posebnu ponudu povodom Dana zaljubljenih. Od 7. do 14. februara, aktivan je neodoljivi popust od 20% na nesniženi asortiman!

Dresscode pruža jedinstvenu priliku svim ljubiteljima stila i sofisticiranosti da osvježe svoj garderober uz komade koji odražavaju vječne klasike. Bez obzira na prolazne trendove, stil je nešto što traje zauvijek.

Dresscode, bosanskohercegovački modni brend svjetskog glasa, inspirisan je samosvjesnim i entuzijastičnim poslovnim ženama i muškarcima koji se ne boje izraziti sebe i svoju osobnost. Dresscode ne nudi samo odjeću, već i doživljaj stila i elegancije.

Posjetite ekskluzivne prodavnice širom Bosne i Hercegovine koje pružaju posebno iskustvo kupovine, uključujući lokacije u Sarajevu (ARIA Mall, Bingo City Center i Međunarodni aerodrom), Tuzli (Bingo City Center), Tešnju (Mega Mall) i Bugojnu (Outlet prodavnica), kao i putem online prodavnice www.dresscode.ba

Valentinovo je blizu, a ljubav ima svoj Dresscode! Stoga, od 7. do 14. februara, imate priliku uživati u posebnom popustu i stvoriti nezaboravne trenutke, sa stilom.

Povezani postovi

Izbor za Fotomodela Zeničko-dobojskog kantona! u Mega Mall-u Usora

Ne propustite spektakularni događaj koji će obilježiti ovu subotu...

PIT WinDoor 2024: Otvori s pogledom u budućnost 7. i 8. marta 2024. u Tuzli

PIT WinDoor 2024: Otvori s pogledom u budućnostdogađaj je...

Uskoro direktne aviolinije iz Sarajeva za Oslo i Štokholm

Kao rezultat Javnog poziva za subvencioniranje aviosaobraćaja na području...

Firma TAG iz Tešnja nudi profesionalno mašinsko pranje tepiha i dolaze na Vašu adresu

Ekipa koja radi u ovoj maloj ali brzo rastućoj...