Javni oglas za podnošenje zahtjeva za dodjelu novčane pomoći učenicima srednje škole u svrhu sufinansiranja dijela troškova prevoza za školsku 2023/2024.godinu

/

Javni oglas za podnošenje zahtjeva za dodjelu novčane pomoći učenicima srednje škole u svrhu sufinansiranja dijela troškova prevoza za školsku 2023/2024.godinu.
I
Predmet Javnog oglasa je odobravanje novčane pomoći učenicima srednje škole u svrhu sufinansiranja dijela troškova prevoza za školsku 2023/2024.godinu.
II
Sredstva za realizaciju ovog Javnog oglasa utvrđena su u Budžetu Općine Doboj Jug za 2024.godinu, pozicija 614326/1, AUTOBUSKE KARTE UČENICI-SUBVENCIONIRANJE.
III
Pravo na novčanu pomoć učenicima srednje škole u svrhu sufinansiranja dijela troškova prevoza za školsku 2023/2024.godinu imaju učenici pod uslovom:
– da učenik i jedan od roditelja, usvojioca ili staraoca ima prijavljeno prebivalište na području općine Doboj Jug,
– da učenik ne prima novčanu pomoć za troškove prevoza po drugom osnovu.
IV
Općina će sufinansirati dio troškova prevoza za školsku 2023./2024.godinu na osnovu podnesenih zahtjeva isplatom jednakih novčanih pojedinačnih iznosa koje ne prelaze iznos od 250,00 KM u toku školske godine.

U prilogu možete pogledati tekst Javnog oglasa i Zahtjeva za dodjelu novčane pomoći.

DOKUMENTI

PREUZMI DOKUMENT

PREUZMI DOKUMENT

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Sumaks zapošljava radnike u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda

Firma Sumaks d.o.o raspisuje konkurs za sljedeće radno mjesto: -...

MADI zapošljava električara

Na osnovu ukazane potrebe, društvo „MADI“ d.o.o. Tešanj, dana...

MADI zapošljava varioca

Na osnovu ukazane potrebe, društvo „MADI“ d.o.o. Tešanj, dana...

MADI zapošljava: Asistent u upravi društva

Na osnovu ukazane potrebe, društvo „MADI“ d.o.o. Tešanj, dana...