Najsavremenije vatrogasno-spasilačko vozilo na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

/

Uz punu finansijsku podršku Vlade FBiH i Federalnog ministarstva prometa i komunikacija, realizovana je nabavka i isporuka vatrogasno-spasilačkog vozila, čime se osigurava viša vatrogasna kategorija aerodroma.

Radi se o trenutno najkvalitetnijem i najmodernijem vatrogasnom vozilu za gašenje požara na zrakoplovima, koji ispunjava sve uslove propisane ICAO-om i Dokumentom 1937 za rad na aerodromima, proizvođača Rosenbauer koja je vodeća svjetska firma iz oblasti vatrogasnih vozila i opreme.

Nabavka vozila koje važi za najbolje ocijenjeno vatrogasno-spasilačko vozilo za rad na aerodromima, dokazuje našu spremnost i opredijeljenost ka pružanju usluga najviših standarda. Ovim će se unaprijediti sposobnost brže i efikasnije reakcije aerodromske vatrogasne službe u hitnim situacijama te nivo sigurnosti u pogledu odvijanja aviooperacija na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

Želimo iskazati zahvalnost Vladi FBiH i resornom ministarstvu na podršci koju nam kontinuirano pružaju.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Inspekcija privremeno zatvorila još jedan bazen

Gradski bazen Dobrinja je privremeno zatvoren i neće raditi...

Danas žrijebanje političkih subjekata za utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću

U skladu sa Izbornim zakonom Bosne i Hercegovine i...

Direktan sudar kombija i auta: Četiri osobe povrijeđene

U Kaknju se u ranim jutarnjim satima dogodila teška...

Pljuskovi širom zemlje će rashladiti BiH, evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

U Bosni pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i...