Tešanj: U Mrkotiću izvršen pretres kuće i oduzeta droga

/

MUP ZDK saopćilo je da su jučer policijski službenici Policijske stanice Tešanj, postupajući po naredbi Općinskog suda u Tešnju u mjestu Mrkotić izvršili pretres porodične kuće i drugih prostorija.

Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto sljedeće; četrnaest upakovanih sadržaja biljne materije koja asocira na opojnu drogu, ukupne bruto težine 11,35 grama, pet upakovanih sadržaja praškaste materije koja izgledom asocira na opojnu drogu, ukupne bruto težine 11,15 grama, jedan upakovan sadržaj u kojem se nalazilo više komada tableta roze i zelene boje, koje izgledom asociraju na opojnu drogu, ukupne bruto težine 3,75 grama, jedna metalna mašinica za usitnjavanje biljnog materijala i jedna digitalna vaga za precizno mjerenje.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih sredstava” lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, nakon čega je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Tragedija u Zavidovićima: Žena poginula na gradilištu, pregazio je kamion

Na gradilištu u Zavidovićima danas se dogodila stravična nesreća...

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo Danke, tijelo djevojčice još nije nađeno

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30...

Saobraćaj obustavljen na M-17 zbog saobraćajne nezgode kod Moševca

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu...

Tešanj: Masovna tučnjava u Šijama

U mjestu Šije općina Tešanj došlo je do narušavanja...