Firma ALUPLASTIC SYSTEMS prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U realizaciji projekta “Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je i firma Aluplastic Systems Jelah. Donirana stolarija je ugrađena i učionica broj dva sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za još kvalitetniji rad i učenje.

“U ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole zahvaljujemo se od srca firmi Aluplastic Systems na ovoj vrijednoj donaciji koja ima veliki značaj za sadašnju generaciju učenika, ali i za buduće generacije .” – navode iz Mješovite srednje škole Tešanj.

Osnovna djelatnost firme Aluplastic Systems usmjerena je ka proizvodnji PVC i ALU stolarije i proizvoda od plastične mase.U procesu izrade stolarije insistiraju na odabiru najkvalitetnijih materijala s ciljem postizanja vrhunskih rezultata. Glavni cilj firme je pružiti kvalitetne proizvode klijentima, stoga PVC stolariju izrađuju koristeći profile koji zadovoljavaju standarde Evropske unije.

Plasman njihovih proizvoda obuhvata kako lokalno, tako i evropsko tržište, pri čemu veći dio proizvodnje ide ka Evropi. Uvjereni su da će njihova posvećenost kvalitetu i inovacijama nastaviti da ih vodi ka uspjehu na tržištu, te da će ostvariti svoje ciljeve i proširiti svoje poslovanje na globalnom nivou. Vizija firme je: “Postati prepoznatljiv proizvođač PVC stolarije, te pružiti klijentima više od očekivanog.”

Njihovi proizvodi odgovaraju zahtjevima modernih klijenata koji traže elegantan dizajn, praktičnost i funkcionalnost koja unapređuje svakodnevnicu.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Oprez! Na području gornjeg Dobropolja uočen medvjed

Kako su nam javili stanovnici mjesne zajednice Dobropolje-Mekiš, sinoć...

Obilježena 20. godišnjica Udruženje paraplegičara i oboljelih od dječije paralize općine Doboj jug

Danas je  održana 20 godišnjica rada Udruženja paraplegičara i...

Radio ZOS prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

"Veliki doprinos u realizaciji našeg projekta "Jedan privrednik, jedna...

Tešanj: Pronađeno neeksplodirano ubojno sredstvo u Dobropolju

Operativni centar civilne zaštite primio je saopćio da je...