Firme STAR-S – Zlatarna Dar i Nekretnine Star-S Tešanj prijatelji Mješovite srednje škole

/

Aktivnosti na provođenju projekta “Jedan privrednik, jedna učionica ” u Mješovitoj srednjoj školi Tešanj se nastavljaju. U okviru ovog projekta učestvovale su fiirme STAR- S i Nekretnine Star- S Tešanj i donirale su stolariju za dvije učionice. Donirana stolarija je već ugrađena, a učionice broj 4 i broj 7 sada izgledaju ljepše i imaju bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa.

“Hvala vam u ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole na doniranoj stolariji! Hvala vam što ste društveno odgovorne firme koje prepoznaju važnost obrazovanja ! Osjećamo se posebno i sretno što mislite na nas !” – saopćeno je iz Mješovite srednje škole Tešanj.

STAR-S Tešanj – Zlatarna Dar

Primarna djelatnost firme Star-S d.o.o. je uvoz i distribucija zlatnog, srebrnog i dijamantnog nakita kroz lanac prodavnica prepoznatljivog brenda Zlatarna Dar.

Sa mrežom vlastitih maloprodajnih objekta prisutni su u najvećim tržnim centrima u BiH, poput: SCC i Alta Sarajevo, Bingo City Centar Tuzla i Maglaj, Grand centar Ilidža, Etna Gračanica, Tešanj, Doboj Jug i mnogim drugim.

Pored navedenog bave se i uvozom i veleprodajom svjetski poznatih marki satova, prisutni su u gotovo svim gradovima na području cijele Bosne i Hercegovine.

Njihova djelatnost je i proizvodnja, uvoz i distribucija ambalaže za nakit i satove, opreme, galanterije, te mašina i hemijskih proizvoda za zlatarske radnje i radionice nakita od plemenitih metala.

NEKRETNINE STAR-S

Firma Nekretnine Star-S d.o.o. je najmlađa firma u sklopu StarGroup, osnovana u Tešnju. Djelatnost firme je investiranje, organizacija i izgradnja stambeno- poslovnih objekata, kao i iznajmljivanje i upravljanje vlastitim nekretninama ili nekretninama uzetim u zakup. Izgradili su preko 100 stambenih jedinica , kao i veći broj poslovnih prostora i garaža.

U sklopu novog stambeno – poslovnog objekta, koji je u izgradnji, planiraju i u centru Jelaha 2025. godine otvaranje hotela s 20 luksuznih soba. Djelatnost proširuju i na isporuku toplotne energije za stambene i poslovne objekte, djelimično iz obnovljivih izvora. U njihovim prostorijama posluju neki od renomiranih brendova poput Pepca, Poliklinike Al-Tawil i mnogih drugih.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

NIP Tešanj se ozbiljno priprema za lokalne izbore: Doskorašnji predsjednik Stranke penzionera Sinan Roša potpisao pristupnicu NIP-u

Doskorašnji predsjednik Općinske organizacije Stranke penzionera-umirovljenika, Sinan Roša, ove...

Teslić: Jedna osoba lišena slobode zbog dva kaznena djela

Kako stoji u saopštenju PU Doboj, policijski službenici Policijske...

U Dobropolju pronađeno neeksplodirano ubojito sredstvo

Kako stoji u izvještju službe civilne zastite tokom jučerašnjeg...

Elma Sijerčić, direktorica HSS fondacije bila je gost ZOS radija

Danas je u Tešnju održana radionica na temu :...