Pronađena i oduzeta veća količina opojne droge u Doboju

/

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, lišili su slobode lice inicijala A.Z. iz Doboja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivična djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Omogućavanje uživanja opojnih droga“.

Isti dan na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršen je pretres lica inicijala A.Z., kao i objekata koje koristi navedeno lice, prilikom čega je pronađeno i oduzeto: zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“ ukupne težine 18,7 grama, sedam vrećica sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine 314,3 grama, dvije metalne drobilice, digitalna vaga za precizno mjerenje, jedna čaša u kojoj se nalazila biljka koja asocira na „Indijsku konoplju“, veći iznos novca i drugi predmeti koji su namijenjeni za pakovanje i konzumiranje opojne droge.

Takođe, prilikom vršenja pretresa zatečeno je lice inicijala A.I. iz Doboja kod koga je pronađena i oduzeta jedna vrećica sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine 5,4 grama i isto je sankcionisano u skladu sa članom 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske.

Nakon završenje kriminalističe obrade lice inicijala A.Z. će uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Tragedija u Zavidovićima: Žena poginula na gradilištu, pregazio je kamion

Na gradilištu u Zavidovićima danas se dogodila stravična nesreća...

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo Danke, tijelo djevojčice još nije nađeno

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30...

Saobraćaj obustavljen na M-17 zbog saobraćajne nezgode kod Moševca

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu...

Tešanj: Masovna tučnjava u Šijama

U mjestu Šije općina Tešanj došlo je do narušavanja...