Firma Obnova Jelah prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U realizaciji projekta ” Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma Obnova Jelah i donirala stolariju.

“Donirana stolarija je ugrađena, a naša učionica broj 3 sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa. Hvala vam u ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja . Hvala vam što ste iskazali svoju darežljivost i olakšali nam svakodnevni rad i učenje.” – naveli su iz Mješovite srednje škole Tešanj.

OBNOVA d.o.o. Jelah, firma građevinskog materijala

Firma Obnova je počela s radom davne 1996. godine. U poslijeratnom periodu potražnja građevinskog materijala je rasla, a s njom i prodaja, tako da je Obnova za relativno kratko vrijeme uspjela da na našim prostorima vrati povjerenje kupaca i usmjeri ih na lokalno tržište. Obnova je dugogodišnjom uspješnom saradnjom s poznatim domaćim i svjetskim proizvođačima građevinskog materijala postigla zavidne rezultate u poslovanju. Postali su prepoznatljivi po saradnji s najpoznatijim proizvođačima građevinskog materijala, čiji su proizvodi dio Obnovinog raznovrsnog asortimana. U njihovom poslovanju kvalitet i zadovoljni kupci su na prvom mjestu. Snabdjeveni su građevinskim materijalima, alatima i specijalizovanom opremom, kao i kvalitetnim fasadnim sistemima i bojama za unutrašnju dekoraciju uz mogućnost toniranja na licu mjesta i odabira velikog broja različitih nijansi.

Obnova Jelah je suvlasnik čuvene kompanije TOP – DOM BiH , BANJA LUKA, čije su članice prestižne firme građevinskog materijala iz različitih bosanskohercegovačkih gradova .

 

 

Povezani postovi

Šok za Mehmedovića, Šišić ostaje u SDA

Osnivanjem novog političkog projekta “NAPRIJED” nekadašnjeg prvog čovjeka SDA...

Na Tešanjci gorio automobil, prouzrokovana materijalna šteta

Kako stoji u izvještaju Službe civilne zaštite Tešanj Profesionalna...

Nakon 30 godina u Tešnju promijenjene poluge moći

Zadnja 34. sjednica Općinskog vijeća Tešanj, održana 05.04. 2024....

Mesna industrija MADI prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta "Jedan privrednik, jedna učionica "...