Firma GMC Usora prijatelj Mješovite srednje škole

/

U realizaciji našeg projekta ” Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma GMC i donirala stolariju za radionicu zajedničkih osnova. Donirana stolarija je ugrađena, naša radionica sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetnije izvođenje praktične nastave. Hvala Vam u ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole na doniranoj stolariji! Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja i misli na naše učenike !!

Firma GMC Usora

GMC grupa, kao lider u instalaciji pametnih rješenja za skladištenje širom svijeta, osnovana je 2000.godine, uključuje šest kompanija i više od 600 zaposlenika u četrdeset zemalja.

Firma je osnovana s ciljem trgovine na veliko metalnim konstrukcijama. Na samom početku kompanija se bavi prodajom i montiranjem paletnih regala tj. visoko regalnih skladišta. U kratkom poslovanje se širi na: prodaju i montiranje metalnih konstrukcija, prodaju i montiranje panela.

GMC doo ima ugovore o poslovnoj saradnji sa firmama Vem system i Vem montagio iz Italije, kao firmama dobavljačima koje svojim iskustvom i pristupom omogućavaju kontinuiran model dostave robe, tj. novih i polovnih paletnih regala, metalnih konstrukcija i panela.

Također, firma uspješno prodaje polovne skladišne sisteme i metalne konstrukcije na domaćem i stranom tržištu.

Za plasman proizvoda za područje Srbije posluje sa ekskluzivnim zastupnikom Germo metal doo, Užice.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Šahovski spektakl: Svečana završnica četvrtog maja u Tešnju

U subotu 04.maja održat će se posljednje kolo šahovskog...

Vlada ZDK odobrila 100.000 KM za poslovnu zonu u Tešnju

Vlada Zeničko-dobojskog kantona, na sjednici kojom je predsjedavala premijerka...

OO Merhamet Doboj Jug počeo sa radom

Općinski načelnik Mirnes Tukić primio je danas u posjetu...

U posljednja 24 sata Tešanj bogatiji za 3 bebe

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji kako su na...