Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

/

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove generacije u regionu, za Dan žena objavio je svoju novu pjesmu i spot “Zabranjena riječ”.

– Prije svega bih želio da dragim damama čestitam 8. mart. Čast je raditi sa ovakvom ekipom i hvala im na ovoj divnoj pjesmi. Posvjećujem je svim ljudima koji vole i koji su voljeni, živjela ljubav – kaže sve popularniji Adi Šoše koji u Mostaru nastupa četiri noći zaredom u klubu “Nova priča”.

Novu pjesmu “Zabranjena riječ” potpisuju Adijevi dugogodišnji saradnici Amil Lojo i Armin Šaković.

– Još odavno smo odlučili da izbacimo prvi singl sa nadolazećeg albuma za 8. mart, a pjesma “Zabranjena riječ“ definitivno ima najljepšu poruku za tu priliku. Sretan Dan žena i da ste nam žive i zdrave naše dame – izjavio je Adijev muzički producent Amil Lojo koji je za novu pjesmu radio muziku i aranžman.

U bogatoj karijeri Armin Šaković napisao je veliki broj hitova, tako da bi i ova pjesma trebala biti slušana širom regiona.

– Za Dan žena šaljemo jednu snažnu poruku iz dubine duše. Emocija prolivena po svim našim majkama, suprugama, kćerkama i prijateljicama. Samo da ste nam zdrave i vesele – kaže Armin Šaković.

Spot za pjesmu “Zabranjena riječ” je snimljen u Zenici, a režirao ga je Jasmin Pivić.

Povezani postovi

Narod i Pravda Tešanj: Ramazan Šerif Mubarek Olsun

Svim muslimanima u Tešnju, ali i cijeloj BiH, želimo...

Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat...

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Pjevači zbog čestih putovanja dosta vremena provode u automobilima....