Rasvijetljeno krivično djelo „Teška krađa“ u Tesliću: Uhapšeno lice M.B.

/

Dana 11.03.2024. godine, policijski službenici Policijske stanice Teslić lišili su slobode M.B. sa područja opštine Teslić zbog sumnje da je izvršio krivično djelo „Teška krađa“.

Odmah istog dana, na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Tesliću, izvršen je pretres nad osumnjičenim, njegovim putničkim automobilom i objektima koje koristi. Tokom pretresa pronađeno je i oduzeto: novac u iznosu od 2.060,00 KM i 2.805,00 eura, odjevni predmeti te predmeti koji su korišteni prilikom izvršenja krivičnog djela.

Incident je prijavljen Policijskoj stanici Teslić 09.03.2024. godine, nakon provala u prostorije jedne benzinske pumpe u Tesliću, gdje je otuđen značajan iznos novca. Operativnim radom na terenu, policijski službenici su identifikovali osumnjičenog M.B., za kojeg postoji osnov sumnje da je izvršitelj pomenutog krivičnog djela.

Nakon što se kompletira i dokumentuje predmet, izvještaj o izvršenom krivičnom djelu bit će dostavljen Okružnom javnom tužilaštvu Doboj.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Tešanj: Uhapšena jedna osoba zbog posjedovanja droge

U mjestu Kalošević općina Tešanj, od strane lica iz...

Nezgoda kod Zenice: Udario u bankinu, saobraćaj otežan

U mjestu Hece kod Zenice jutros se desila saobraćajna...

U akciji “Black Tie 2”: Uhapšena influenserka Adna Helić

Influenserka Adna Helić uhapšena je u današnjoj akciji MUP-a...

Novi detalji tragedije u stravičnoj nesreći kod restorana Dallas

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M17 u...