Firma Alba Plast, partner Mješovite srednje škole Tešanj

/

U okviru projekta “Jedan privrednik, jedna učionica”, firma Alba Plast je pokazala svoju podršku doniranjem stolarije za kabinet prirodnih nauka Mješovitoj srednjoj školi Tešanj.

Zahvaljujući ovoj vrijednoj donaciji, stolarija je uspješno instalirana, što je značajno unaprijedilo izgled kabineta i stvorilo bolje uvjete za kvalitetnu realizaciju nastavnih aktivnosti.

“S velikom zahvalnošću se obraćamo firmi Alba Plast u ime svih učenika i osoblja Mješovite srednje škole Tešanj, što ste prepoznali važnost obrazovanja i uložili svoje resurse u podršku našem obrazovnom procesu. Vaša posvećenost društveno odgovornim inicijativama donosi konkretne koristi našoj školi i zajednici u cjelini. Još jednom, hvala vam na vašem vrijednom doprinosu!” – navodi se u saopćenju.

Alba Plast, Tešanj

Firma Alba Plast bavi se proizvodnjom i montažom PVC i aluminijske stolarije, fasadnih konstrukcija, kao i proizvodnjom svih vrsta ograda, roletni, klupica, garažnih vrata i zimskih vrtova.

Proizvode PVC i ALU stolariju od najmodernijih PVC i ALU profila po savremenim i svjetskim standardima. Osnova kvalitetnog proizvoda je materijal od kojeg je napravljen, a sarađuju samo s vodećim proizvođačima PVC i ALU profila,, jer žele da svojim kupcima ponude samo najbolje proizvode , kako u BiH tako i na tržištu Evropske unije.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Šahovski spektakl: Svečana završnica četvrtog maja u Tešnju

U subotu 04.maja održat će se posljednje kolo šahovskog...

Vlada ZDK odobrila 100.000 KM za poslovnu zonu u Tešnju

Vlada Zeničko-dobojskog kantona, na sjednici kojom je predsjedavala premijerka...

OO Merhamet Doboj Jug počeo sa radom

Općinski načelnik Mirnes Tukić primio je danas u posjetu...

U posljednja 24 sata Tešanj bogatiji za 3 bebe

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji kako su na...