Firma Alba Plast, partner Mješovite srednje škole Tešanj

/

U okviru projekta “Jedan privrednik, jedna učionica”, firma Alba Plast je pokazala svoju podršku doniranjem stolarije za kabinet prirodnih nauka Mješovitoj srednjoj školi Tešanj.

Zahvaljujući ovoj vrijednoj donaciji, stolarija je uspješno instalirana, što je značajno unaprijedilo izgled kabineta i stvorilo bolje uvjete za kvalitetnu realizaciju nastavnih aktivnosti.

“S velikom zahvalnošću se obraćamo firmi Alba Plast u ime svih učenika i osoblja Mješovite srednje škole Tešanj, što ste prepoznali važnost obrazovanja i uložili svoje resurse u podršku našem obrazovnom procesu. Vaša posvećenost društveno odgovornim inicijativama donosi konkretne koristi našoj školi i zajednici u cjelini. Još jednom, hvala vam na vašem vrijednom doprinosu!” – navodi se u saopćenju.

Alba Plast, Tešanj

Firma Alba Plast bavi se proizvodnjom i montažom PVC i aluminijske stolarije, fasadnih konstrukcija, kao i proizvodnjom svih vrsta ograda, roletni, klupica, garažnih vrata i zimskih vrtova.

Proizvode PVC i ALU stolariju od najmodernijih PVC i ALU profila po savremenim i svjetskim standardima. Osnova kvalitetnog proizvoda je materijal od kojeg je napravljen, a sarađuju samo s vodećim proizvođačima PVC i ALU profila,, jer žele da svojim kupcima ponude samo najbolje proizvode , kako u BiH tako i na tržištu Evropske unije.

Povezani postovi

Šok za Mehmedovića, Šišić ostaje u SDA

Osnivanjem novog političkog projekta “NAPRIJED” nekadašnjeg prvog čovjeka SDA...

Na Tešanjci gorio automobil, prouzrokovana materijalna šteta

Kako stoji u izvještaju Službe civilne zaštite Tešanj Profesionalna...

Nakon 30 godina u Tešnju promijenjene poluge moći

Zadnja 34. sjednica Općinskog vijeća Tešanj, održana 05.04. 2024....

Mesna industrija MADI prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta "Jedan privrednik, jedna učionica "...