Firma ŽITO – PROMET prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U okviru realizacije projekta “Jedan privrednik, jedna učionica” u Mješovitoj srednjoj školi Tešanj, firma ŽITO-PROMET je pružila značajnu podršku donirajući stolariju za kabinet ekonomske grupe predmeta. Zahvaljujući ovoj vrijednoj donaciji, kabinet sada ima poboljšane estetske karakteristike i pruža bolje uslove za efikasno vođenje nastavnog procesa.

“Izrazito smo zahvalni firmi ŽITO-PROMET u ime svih učenika i zaposlenika Mješovite srednje škole na ovom gestu, koji ima izuzetan značaj ne samo za trenutnu generaciju učenika, već i za buduće naraštaje.” – navode iz ove obrazovne institucije.

Firma ŽITO- PROMET je stovarište građevinskog materijala, koje se nalazi u Raduši , br. 87. Nude sve vrste građevinskog materijala i srodnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama.

Ukoliko želite svoju gradnju učiniti jednostavnijom , a pritom uštedjeti na vremenu i novcu onda ste na pravom mjestu, jer kod njih možete pronaći građevinski materijal potreban za izgradnju vašeg doma od temelja do krova, kao i stručnu pomoć pri kupovini.

Firma ŽITO-PROMET, Raduša distributer je najboljih proizvođača, što garantuje i najpovoljnije cijene.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Mješovita srednja škola Tešanj prva na Kantonalnom takmičenju iz informatike

Učenici MSŠ iz Tešnja učestovali su na Kantonalnom takmičenju...

Firma H&HMT Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj " Jedan...

Historijski uspjeh dječaka iz NK TOŠK-a na Međunarodnom turniru Čin Čin

Protekla tri dana selekcija 2016, Omladinskog pogona NK TOŠK...

Firma Salkić Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj "Jedan privrednik,...