Firma INTER Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

/

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj  “Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma INTER i donirala stolariju za učionicu broj 11.

“Učionica sada izgleda ljepše, a učenici i profesori imaju bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa . U ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole zahvaljujemo se firmi INTER na vrijednoj donaciji. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!” – naveli su iz Mješovite srednje škole Tešanj.

Firma INTER, Tešanj

Inter, Tešanj na području Bosne i Hercegovine jedan  je od vodećih predvodnika novih evropskih trendova u proizvodnji i distribuciji betona, proizvodnji al-pvc stolarije, obradi profila za al- konstrukcije, fasade i otvore, proizvodnji betonskih konstrukcija, visokogradnji, zemljanim radovima, a što se ogleda u stalnom podizanju nivoa zadovoljstva kupaca, investitora, uposlenika i cjelokupnog Društva.

Razvijanje i održavanje poslovne izvrsnosti kroz kontinuirano unapređivanje znanja i vještina, implementaciju inovacija, novih trendova i savremenih tehnologija iz područja inženjeringa, proizvodnje i građenja, te njegovanje poslovnih odnosa s domaćim i stranim partnerima, koji se temelje na dugogodišnjem povjerenju i uspješnoj zajedničkoj saradnji.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Šahovski spektakl: Svečana završnica četvrtog maja u Tešnju

U subotu 04.maja održat će se posljednje kolo šahovskog...

Vlada ZDK odobrila 100.000 KM za poslovnu zonu u Tešnju

Vlada Zeničko-dobojskog kantona, na sjednici kojom je predsjedavala premijerka...

OO Merhamet Doboj Jug počeo sa radom

Općinski načelnik Mirnes Tukić primio je danas u posjetu...

U posljednja 24 sata Tešanj bogatiji za 3 bebe

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji kako su na...