Firma INTER Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

/

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj  “Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma INTER i donirala stolariju za učionicu broj 11.

“Učionica sada izgleda ljepše, a učenici i profesori imaju bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa . U ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole zahvaljujemo se firmi INTER na vrijednoj donaciji. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!” – naveli su iz Mješovite srednje škole Tešanj.

Firma INTER, Tešanj

Inter, Tešanj na području Bosne i Hercegovine jedan  je od vodećih predvodnika novih evropskih trendova u proizvodnji i distribuciji betona, proizvodnji al-pvc stolarije, obradi profila za al- konstrukcije, fasade i otvore, proizvodnji betonskih konstrukcija, visokogradnji, zemljanim radovima, a što se ogleda u stalnom podizanju nivoa zadovoljstva kupaca, investitora, uposlenika i cjelokupnog Društva.

Razvijanje i održavanje poslovne izvrsnosti kroz kontinuirano unapređivanje znanja i vještina, implementaciju inovacija, novih trendova i savremenih tehnologija iz područja inženjeringa, proizvodnje i građenja, te njegovanje poslovnih odnosa s domaćim i stranim partnerima, koji se temelje na dugogodišnjem povjerenju i uspješnoj zajedničkoj saradnji.

Povezani postovi

Šok za Mehmedovića, Šišić ostaje u SDA

Osnivanjem novog političkog projekta “NAPRIJED” nekadašnjeg prvog čovjeka SDA...

Na Tešanjci gorio automobil, prouzrokovana materijalna šteta

Kako stoji u izvještaju Službe civilne zaštite Tešanj Profesionalna...

Nakon 30 godina u Tešnju promijenjene poluge moći

Zadnja 34. sjednica Općinskog vijeća Tešanj, održana 05.04. 2024....

Mesna industrija MADI prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta "Jedan privrednik, jedna učionica "...