Firma Dea – Company prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj “Jedan privrednik, jedna učionica” učestvovala je firma Dea – Company i donirala stolariju za učionicu broj 6.

“Donirana stolarija je ugrađena, a učionica sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa. Hvala Vam u ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!” – saopćeno je iz ove obrazovne institucije.

Dea – Company Jelah

Firma Dea – Company bavi se proizvodnjom i montažom PVC i aluminijske stolarije.

Proizvode PVC i ALU stolariju od najmodernijih PVC i ALU profila po savremenim i svjetskim standardima. Osnova kvalitetnog proizvoda je materijal od kojeg je napravljen, a sarađuju samo s vodećim proizvođačima PVC i ALU profila, jer žele da svojim kupcima ponude samo najbolje proizvode , kako u Bosni i Hercegovini tako i na tržištu Evropske unije.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

U posljednja 24 sata Tešanj bogatiji za tri bebe

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji kako su na...

JP RAD Tešanj: Podjela kompostera za selekciju komunalnog organskog otpada

Realizacija projekta besplatna dodjela 166 kompostera za selekciju komunalnog...

Zatečena 84 radnika na crno, kazne gotovo 350.000 KM

Poreski inspektori su u FBiH otkrili 84 neprijavljena radnika,...

Hapšenje na području općine Tešanj zbog posjedovanja droge

Kako stoji u izvještaju MUP-a ZDK tokom jučerašnjeg dana...