Firma DANIAL'S Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

/

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj  “Jedan privrednik, jedna učionica” učestvovala je firma Danial's i donirala stolariju za multimedijalnu učionicu.

“Donirana stolarija je ugrađena, a naša učionica sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa. Zahvaljujemo se firmi Danial’s na iskazanoj darežljivosti i dobročinstvu. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!” – saopćeno je iz Mješovite srednje škole Tešanj.

DANIAL'S Tešanj

Vaš partner za miran san!

DANIAL'S je domaći proizvođač uniformi i zaštitne opreme, te pouzdan distributer naoružanja, municije i druge opreme za sve vaše potrebe.

Zadovoljan klijent – bio on vojnik, policajac, spasilac ili neko drugi – razlog je zadovoljstva čitavog društva. Zato njihova poslovna etika počiva na svijesti da profesionalnim poslovanjem učestvuju u stvaranju sigurnog i mirnog okruženja.

Ponosno naglašavaju činjenicu da je Danial’s domaća kompanija koja po najvišim svjetskim standardima proizvodi službene uniforme za različite korisnike, u rasponu od oružanih i sigurnosnih snaga, pa do medicinskih ustanova. Svi njihovi proizvodi izrađeni su od materijala vrhunske kvalitete, prilagođenih zahtjevima korisnika, te uz primjenu najsavremenijih tehnoloških i dizajnerskih rješenja.

Perjanica njihovog proizvodnog programa su taktičke vojne i policijske uniforme, dizajnirane i izrađene tako da podnesu i najveća opterećenja, ali i da korisniku ujedno pruže osjećaj ugodnosti pri nošenju. Taktičke uniforme se izrađuju u širokom dijapazonu modela, čime odgovaramo na specifične potrebe različitih specijalističkih službi.

Pored taktičkih uniformi, Danial’s proizvodi i svečane i radne uniforme, zaštitna odijela i kombinezone, bolnička odijela i uniforme, lovačka odijela i druge srodne proizvode, uz postizanje optimalnog odnosa kvalitete, estetike i cijene svih njihovih proizvoda.

Protektivni program, koji obuhvata širok dijapazon sredstava za ličnu balističku zaštitu, pozicionirao ih je u sami vrh proizvođača u regionu. Korisnicima nude i taktičke pancirne prsluke u svim stepenima zaštite, kao i pancire za prikriveno nošenje, te dodatnu opremu za balističku zaštitu, kao i širok spektar šljemova opšte i specijalizovane namjene. Svi njihovi proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala i u sebi nose najsavremenija tehnološka rješenja, a testirani su i certificirani u prestižnim evropskim institutima.

Pored uniformi i obuće vlastite proizvodnje, Danial’s korisnicima nudi i taktičku i specijalnu odjeću drugih renomiranih proizvođača, kao i dodatnu opremu, poput jurišnih prsluka, opasača, kapa i šapki, rukavica i drugih proizvoda za kojima korisnici imaju potrebu.

Povezani postovi

Tešanj danas posjetio Elmedin Konaković

Danas, sa početkom u 16 sati, u prostorijama Udruženja...

Saobraćajna nesreća u Kraševu, napravio se ogroman zastoj

Kako nam javljaju naši čitatelji, došlo je do lakše...

Firma Glück Norm prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj "Jedan privrednik,...

Šok za Mehmedovića, Šišić ostaje u SDA

Osnivanjem novog političkog projekta “NAPRIJED” nekadašnjeg prvog čovjeka SDA...