Oaza sponzor taekwondo reprezentativke BiH Nadine Mehmedović

/

Početkom ove sedmice u prostorijama kompanije Oaza d.o.o. upriličeno je potpisivanje sponzorskog ugovora između Nadine Mehmedović mlade taekwondo reprezentativke Bosne i Hercegovine i Armina Hrvića direktora kompanije Oaza.

Nadina Mehmedović, članica je Taekwondo kluba akademije Tešanj i jedna od najuspješnijih sportašica BiH. Osvajačica je evropskih medalja i državna i balkanska prvakinja. 2021. godine je proglašena najuspješnijom juniorkom BiH u konkurenciji svih sportova, nekoliko godina je proglašavana najuspješnijom takmičarkom Zeničko-dobojskog kantona i Općine Tešanj.

Nadina je 2023. godine ušla u top 3 seniorke BiH po izboru Olimpijskog komiteta, a dobitnica je Olimpijske stipendije pod nazivom Paris 2024 kako bi se pokušala kvalifikovati na Olimpijske igre.

„Hvala Oazi što je prepoznala moj rad i rezultate. Više puta sedmično, radeći svoje kondicione treninge trčim u ovom lijepom prirodnom ambijentu pored Oaze. Mi smo već postale prijateljice. Ova saradnje me motiviše i predstavlja optimalan spoj uspješnog domaćeg branda i sporta. Vjerujem da su ispred nas još veći uspjesi.“ izjavila je Nadina.

Oaza voda je dugogodišnji sponzor više sportskih ekipa i klubova, reprezentacija BiH u košarci, rukometu, nogometu a posebno mladih sportašica.

„Oaza promoviše zdrav i sportski život. Želimo biti motivaciona snaga mladih sportista i ulaganjem u njih ulagati u zdravu budućnost naše zemlje“, naglasila je Senida Medić brand menadžerica Oaze, navodi NAP.

Povezani postovi

Odlično pripremljeno, posluženo bez suvišnih priloga: Nenamjenski krediti ProCredit Bank

Dobar recept uključuje fine, svježe namirnice i obilje začina....

Savršena frizura bez čekanja: Novi muški frizerski salon “Diamond” otvoren u Tešnju

Otvoren je novi muški frizerski salon "Diamond" u zgradi...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...

ProCredit Bank sa DFC osigurala garantnu liniju od 15 miliona USD za podršku bh. dijaspori

ProCredit Bank je, u septembru 2023., s US International...