Pet medalja za takmičare Karate kluba Tešanj

/

Tokom vikenda, Karate klub Tešanj je uzeo učešće na 2.Kolu Tuzlanske regije-lige u Klokotnici. Takmičare je predvodio trener našeg kluba Ajdin Salkičević.

Kolo lige se održalo u tehničkoj organizaciji K.K. “DOBOJ ISTOK” iz Klokotnice uz podršku karate saveza VKF Tuzlanskog kantona, u dvorani O.Š.Klokotnica, koje je okupilo 416 takmičara iz 26 karate klubova koji su radili kate i borbe na 3 borilišta.

Karate klub Tešanj je predstavljalo 5 takmičara, koji su bili uspješnji sa odličnim nastupom, sa osvojenih 5 medalja, 1 zlato, i 4 bronze.

Zlatnu medalju je osvojio Emrah Šišić, dok su bronzane medalje osvojili: Maja Nedić, Emran Šišić, Selmin Žižo i Sejfo Žižo.

“Čestitamo našim zmajevima na odličnom današnjem rezultatu, nastavite nam i dalje kako ste naučili.” – naveli su iz Karate kluba Tešanj.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Porodica Hotić: Otac i dva sina košarkaški čarobnjaci

Rođena i košarkaška braća Arfan i Selman Hotić koji...

Lana Pudar večeras pliva za novu medalju, opet najmlađa od osam takmičarki

Lana Pudar, najbolja bosanskohercegovačka plivačica, večeras će u Beogradu...

Novi uspjeh Amela Tuke: U Madridu istrčao svoj najbolji rezultat ove sezone na 800 metara

Tuka je prethodni ovosezonski rekord ostvario prošlog mjeseca na...

Edin Džeko otkrio dokad planira igrati za reprezentaciju BiH

Uoči prijateljskog susreta između Engleske i Bosne i Hercegovine,...