Kompanija Gas petrol donirala stolariju Mješovitoj srednjoj školi Tešanj

/

U sklopu projekta “Jedan privrednik, jedna učionica”, kompanija “GAS PETROL” se istaknula kao vrijedan partner podržavajući obrazovanje i pružajući značajnu donaciju stolarije za kabinet stolara u Mješovitoj srednjoj školi Tešanj.

Zahvaljujući njihovom angažmanu, donirana stolarija je uspješno ugrađena, unaprijeđujući izgled kabineta i stvarajući bolje uslove za kvalitetnu realizaciju praktične nastave. Ova gesta ne samo da je doprinijela estetici i funkcionalnosti kabineta, već je i direktno uticala na poboljšanje iskustva učenika i osoblja Mješovite srednje škole Tešanj.

“Cijenimo posvećenost i društvenu odgovornost Kompanije “GAS PETROL”, koja prepoznaje važnost obrazovanja i aktivno podržava razvoj lokalne zajednice. U ime svih učenika i uposlenika škole, želimo izraziti iskrenu zahvalnost kompaniji “GAS PETROL” što su postali neizostavan dio naše obrazovne zajednice. Njihova podrška olakšava svakodnevnu realizaciju nastavnog procesa i doprinosi stvaranju stimulativnijeg okruženja za učenje i napredak.” – saopćili su iz Mješovite srednje škole Tešanj.

Kompanija “GAS PETROL”

Već deset godina kompanija ”Gas Petrol” je prisutna na području kako Tešnja tako i susjednih gradova. Snabdijevanje prije svega domaćinstava plinom, kao i distribucija nafte i naftnih derivata učinili su da ime i usluga Gas petrol-a bude prepoznatljiva.

Pozitivna iskustva korisnika i stalno širenje ponude inicirali su da se upravo u ovoj desetoj godini menadžment ove firme odluči i za otvaranje svoje prve benzinske pumpe u Tešnju.

Gas petrol ima kvalitetnu organizaciju logistike plina , odnosno dobave, skladištenja, točenja LPG autoplina i dostave za kućnu upotrebu.Trenutno vrše besplatnu dostavu plina za domaćinstva do 100 kilometara udaljenosti.

Svakako treba istaknuti da su za svoje kupce obezbijedili uredno snabdijevanje plinom od svojih dobavljača – renomiranih proizvođača dugogodišnje tradicije iz regiona. Ujedno vrše i snabdijevanje fizičkih i pravnih lica plinom u cisternama za potrebe centralnog grijanja.

Povezani postovi

Šok za Mehmedovića, Šišić ostaje u SDA

Osnivanjem novog političkog projekta “NAPRIJED” nekadašnjeg prvog čovjeka SDA...

Na Tešanjci gorio automobil, prouzrokovana materijalna šteta

Kako stoji u izvještaju Službe civilne zaštite Tešanj Profesionalna...

Nakon 30 godina u Tešnju promijenjene poluge moći

Zadnja 34. sjednica Općinskog vijeća Tešanj, održana 05.04. 2024....

Mesna industrija MADI prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta "Jedan privrednik, jedna učionica "...