Firma ADENAL Jelah prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U okviru projekta “Jedan privrednik, jedna učionica”, kojeg provodi Mješovita srednja škola Tešanj, firma Adenal aktivno je sudjelovala i donirala stolariju za učionicu broj 10.

Kako su saopćili iz ove škole donirana stolarija je uspješno ugrađena, unaprijeđujući izgled i uvjete učionice.

“Zahvaljujući ovoj vrijednoj donaciji, naša učionica sada pruža ljepši ambijent i bolje uvjete za kvalitetniji rad i učenje. U ime učenika i osoblja Mješovite srednje škole, iskreno se zahvaljujemo firmi Adenal na njihovoj podršci. Ova gesta pokazuje važnost društvene odgovornosti i prepoznavanje važnosti obrazovanja. Hvala vam što ste dio zajednice koja se brine o budućnosti naših mladih generacija!” – saopćeno je iz Mješovite srednje škole Tešanj.

Firma Adenal Jelah

Firma Adenal se bavi proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem PVC i ALUMINIJSKE stolarije. Njihov proizvodni program obuhvata proizvodnju i ugradnju svih vrsta ulaznih vrata ,prozora, balkonskih vrata, kliznih stijena, harmonika stijena, staklenih bašti, izloga, sve vrste roletni, komarnika, prozorskih klupica, rolo garažnih vrata, te sekciona garažna vrata i automatska senzorska vrata. Cijelokupan proces izrade se obavlja na najmodernijim postrojenjima za izradu PVC i ALU stolarije.

Njihovo osoblje sačivanjava stručni i kompetentno osposobljeni tim koji Vam može ponuditi kompletno rješavanje složenih zahtijeva. Posao koji rade predstavlja timski biznis, što dodatno pojačava odgovornost prema klijentima.

ADENAL Vam garantuje vrhunsku uslugu, najkvalitetnije proizvode i zadovoljne klijente.

Njihova misija je stvaranje snažne i stabilne kompanije za proizvodnju i ugradnju PVC i ALU stolarije u BiH, zemljama okruženja i Evropskoj uniji.

Njihova vizija je da ostanu poželjan partner, poznat po visokom nivou kvaliteta i usluga.

Za vrlo kratko vrijeme i na najbolji mogući način njihovi proizvodi će biti postavljeni u Vaše stambene i poslovne prostorije.

Povezani postovi

Tešanj danas posjetio Elmedin Konaković

Danas, sa početkom u 16 sati, u prostorijama Udruženja...

Saobraćajna nesreća u Kraševu, napravio se ogroman zastoj

Kako nam javljaju naši čitatelji, došlo je do lakše...

Firma Glück Norm prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj "Jedan privrednik,...

Šok za Mehmedovića, Šišić ostaje u SDA

Osnivanjem novog političkog projekta “NAPRIJED” nekadašnjeg prvog čovjeka SDA...