Novi detalji: Evo kako su otkriveni radnici vodovoda koji su ubili Danku!

/

Dvojica radnika vodovoda bacila su tijelo nestale Danke Ilić (2) na divlju deponiju na Starobanjskom putu nakon što su djevojčicu udarili ispred dvorišta pojate gdje se igrala sa majkom i bratom. 

Kako saznaje “Blic” u službenom vozilu Vodovoda su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić.

– Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vrijeme, provjerom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo – kaže izvor “Blica”.

Ranije danas su pronađeni tragovi krvi na automobilu forenzičkom istragom i na osnovu toga su privedene dvije osobe.

– Policija je uhapsila dvije osobe koje su izvršile ubistvo male Danke Ilić i koje su priznale zločin – rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, pa nastavio:

– Imamo loše vijesti za Danku. Policija je uhapsila dva lica koja su, ako dobro razumijem, izvršila ubistvo male Danke. Kako shvatam priznali su djelo.

Izvor: Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo Danke, tijelo djevojčice još nije nađeno

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30...

Saobraćaj obustavljen na M-17 zbog saobraćajne nezgode kod Moševca

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu...

Tešanj: Masovna tučnjava u Šijama

U mjestu Šije općina Tešanj došlo je do narušavanja...

Tešanj: Uhapšena jedna osoba zbog posjedovanja droge

U mjestu Kalošević općina Tešanj, od strane lica iz...