Na umri dovili za potomstvo, sljedeći put u Meku otišli sa bebom

/

Zadnji put kada smo obavili Umru uputili smo dovu Allahu da nam podari dijete. Ovaj put smo se vratili s našim blagoslovom, napisala je na Instagramu Omaya Zein čiju borbu za potomstvo prati 1,5 miliona ljudi na toj društvenoj mreži.

Zapamtite, nema života bez iskušenja, a nema uspjeha bez strpljenja. Ponekad lekcije koje naučimo i lični rast koji doživljavamo kao rezultat naše boli postanu očiti unatrag. Možda ćemo steći novu perspektivu koja će nam pomoći da se nosimo s budućim izazovima s većom snagom i razumijevanjem. Neka nas Allah blagoslovi strpljenjem i pomogne nam da pronađemo olakšanje u našim iskušenjima, poručila je, prenosi Ženstvena.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Sezonska groznica u Neumu: Za vikend se očekuju 100% popunjeni kapaciteti

Davor Krešić, potpredsjednik Udruge hotelijera Općine Neum, gostovao je...

Hadžije iz BiH obavile sve obrede, danas prve grupe idu za Medinu

Hadžije i hadžinice iz Bosne i Hercegovine obavile su...

Za sutra izdato crveno upozorenje zbog visokih temperatura

Federalni hidrometeorološki zavod izdao je za sutra crveno upozorenje...

SAS uspostavio novu avioliniju: Kopenhagen – Sarajevo direktnom linijom za 100 eura

Novi aviolinija između Kopenhagena i  Sarajeva, koju pokreće kompanija Scandinavian...