Radio ZOS prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

“Veliki doprinos u realizaciji našeg projekta “Jedan privrednik, jedna učionica ” dao je Radio Zos. Da bi jedan ovakav projekat bio zapažen i uspješno realizovan veoma je bitno kako je predstavljen u javnosti. Radio Zos je bio i ostaje naša dragocjena podrška, ne samo u realizaciji ovoga projekta, već i u cjelokupnom radu naše škole. Hvala Vam, iskreno i od srca, jer ste uvijek uz nas, pratite rad naše škole, podržavate postignuća i uspjehe naših učenika i profesora, a taj posao obavljate krajnje predano i profesionalno.

Još jednom, hvala Radio Zos, jer ste društveno odgovorna kompanija koja svakodnevno podržava obrazovne institucije i njihov rad !” – naveli su iz Mješovite srednje škole Tešanj.

RADIO ZOS

U eri u kojoj informacije teku poput nezaustavljive rijeke, jedna kompanija se ističe u svijetu medija i radija, njegujući povezanost i emitirajući glasove koji privlače pažnju širokog auditorijuma. Radio ZOS, svojom posvećenošću izvrsnosti i inovacijama, zauzeo je za sebe nišu u dinamičnom pejzažu medija i radija.

ZOS postoji više od 20 godina, a opstao je na tržištu jer se prilagođavao publici, vremenu i tehnologiji. Priča o ZOS-u je priča o uspjehu, viziji i snovima koji su provedeni u djelo.

ZOS je dosljedno pomjerao granice mogućeg u radiju i medijima. Od svog početka, kompanija je prihvatila tehnološka dostignuća kako bi slušaocima pružila najnovije vijesti, zabavu i uvide na zanimljiv i pristupačan način.

Zahvaljujući tehnološkom razvoju, omogućen je brzi prenos informacija s jednog kraja svijeta na drugi, unaprijeđene su komunikacijske mogućnosti koje su ih dovele do nove publike. Posljednjih 10 godina stvarali su multimedijalne sadržaje, objedinili zvukovne, vizualne i tekstualne elemente na jednom mjestu. Danas su vlasnici tri portala, YouTube kanala i više društvenih mreža, platformi koje se nude konzumentima. Kao kruna njihovog poslovanja je marketing agencija ZOS MEDIA CONSALTING.

Radio ostaje bezvremenski medij koji nadilazi generacije. Ima jedinstvenu sposobnost da dotakne srca i umove slušalaca, utkajući priče, muziku i informacije u tkivo svakodnevnog života. ZOS razumije trajnu moć radija i iskoristili su je za izgradnju mostova između zajednica, pružajući platformu da se čuju različiti glasovi.

ZOS ne emituje samo sadržaj već neguje zajednice. Njihove radio emisije služe kao virtuelni gradski trgovi na kojima se ljudi mogu okupljati, diskutovati i razmjenjivati ​​ideje. Ovaj osjećaj zajedništva je posebno značajan u današnjem svijetu, gdje izolacija i nepovezanost često dominiraju razgovorom.

Uloga medija seže dalje od zabave i igra ključnu ulogu u oblikovanju javnog mnjenja i podsticanju informisanih građana i građanki. ZOS ozbiljno shvata ovu odgovornost, obezbjeđujući da njihovo izvještavanje bude ne samo tačno, već i upečatljivo. Njihovo izvještavanje o vijestima i pronicljive rasprave doprinijeli su boljem informisanju građana i građanki.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

U posljednja 24 sata Tešanj bogatiji za 3 bebe

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji kako su na...

Tešanj: Problemi i izazovi za porodice s invalidnom i bolesnom djecom

Roditelji djece s invaliditetom koji žive u sredinama punim...

Doboj: Zbog vožnje u alkoholisanom stanju sankcionisana 52 učesnika u saobraćaju

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, 26. i 27.04.2024. godine,...

Stariji sugrađani u fokusu: Odjeci Inicijative za kvalitetniji život u Tešnju

Na temelju istraživačkog teksta o potrebama penzionera, kojeg je...