Direktni uvoznik tepiha iz Turske od sada u Matuzićima

/

Salon tepiha i staza” Đeno-Halı” glavni distributer i uvoznik za BiH od sada u Matuzićima općina Doboj Jug. Nalaze se na glavnoj cesti na magistralnom putu M-4 u mjestu Matuzići preko puta Binga. Kontakt telefon 061 588 292.

Novootvorena maloprodaja tepiha i staza nudi najpovoljnije cijene i najbolji kvaliteti. Preko 300 dezena u ponudi i više od 50 kolekcija na stanju.

Bez obzira tražite li tepih koji će dodati toplinu vašem dnevnom boravku ili stazu koja će obogatiti hodnik, nude se kolekcije za svaki ukus i stil.

Stručni tim stoji vam na raspolaganju kako bi vam pružio personaliziranu uslugu i pomoć pri odabiru savršenog tepiha ili staze za vaš dom. Otkrijte široku paletu boja, uzoraka i veličina i pretvorite svoj prostor u oazu udobnosti i ljepote.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Tri decenije inovacija u medijskoj i marketinškoj industriji

Prošlo je 27 godina otkako je TNT Group započeo svoju misiju...

ProCredit Bank, TRA i UTBiH o prekograničnom poravnanju emisije ugljika (CBAM)

ProCredit Bank, Udruženje termoenergetičara u Bosni i Hercegovini i...

Posljednji dan Energetskog samita 2024 – Tržišna ekonomija i razvoj mrežnih kapaciteta

Posljednji dan Energetskog samita 2024 fokusiran je na teme...

Dresscode: matura sa stilom – sniženje do 30% na nesniženu kolekciju

Napravite izbor koji ostavlja dojam uz Dresscode ponudu Dresscode, vodeći...