Firma Artizan Company prijatelj Mješovite srednje škole

/

U realizaciji našeg projekta ” Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma Artizan Company i donirala stolariju za kuhinju koju koristi uprava naše škole. Donirana stolarija je ugrađena, a boravak u kuhinji je sada ljepši i ugodniji. Zahvaljujemo se firmi Artizan na vrijednoj donaciji. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!

Artizan Company

Firma Artizan Company osnovana je krajem 2017. godine, sa sjedištem i skladištem u Mrkotiću, općina Tešanj. Osnovna djelatnost firme je proizvodnja i montaža PVC, ALU i drvene stolarije, proizvodnja alu, pvc i perforiranih kapija, proizvodnja roletni, komarnika, te proizvodnja i montaža pločastog namještaja.

Poslujemo na području cijele BiH, a svoje proizvode plasiramo i na zahtjevno inozemno tržište Francuske, Njemačke, Austrije, Švicarske, Italije i druge zemlje EU.

Moderna su , prilagodljiva i stabilna firma koja kvalitetom svojih proizvoda, usluga i procesa, te profesionalnim pristupom svojih uposlenika teži stvaranju zadovoljnih kupaca i stvaranju vodeće pozicije u području proizvodnje PVC i ALU stolarije u BiH i izvan nje.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Promjene na čelu stranka: Edin Mahmutović umjesto Fahira Sole predsjednik OO NES (ASDA) TEŠANJ

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik OO NES (ASDA) Tešanj Fahir Solo...

Poznati nosioci lista političkih stranaka za lokalne izbore u Tešnju

Kako se približavaju rokovi za predaju lista tako i...

Tešanj: U Aleji pisaca u Bobarama održan 3. Međunarodni pjesnički maraton

Plaketu Zlatni stih dobila je književnica Emina Selimović, Srebreni...

Tešanj: Tokom vikenda rođeno pet beba

Kako stoji u izvještaju Službe civilne zaštite, na porođajnom...