Godina dana od rastanka s Senadom Brkom: U Tešnju praznina bez njegovog lika i dobrih djela

/

Na današnji dan napustio nas je Senad Brka.

Podjsećamo,

Nakon iznenadne, kratke bolesti napustio nas je mladi čovjek iz Tešnja.

Senad je bio uspješan privrednik koji je osnovao firmu prije nekoliko godina.

Iznenadnim odlaskom iza sebe je ostavio suprugu, djecu i prijatelje, ali i cijeli Tešanj, u velikom šoku, tuzi i žalosti.

Za utjehu nam ostaje sjećanje na vrijednog, mladog, vedrog i veselog čovjeka koji je uvijek bio spreman bilo kome pomoći.

Mnogi se opraštaju od Senada putem društvenih mreža, a jedan status prenosimo u cjelosti:“Sa velikom tugom i žaljenjem obavještavamo javnost, da je na bolji svijet preselio dugogodišnji član UO NK TOŠK, navijač i sponzor kluba, naš Senad Brka. Čovjek koji je dobar dio svog nažalost prekratkog života posvetio radu i pomaganju široj društvenoj zajednici, svojim vremenom, radom i finansijama podržavao razna sportska, kulturna i humanitarna udruženja a posebno naš klub. Jedan veliki gubitak kako za NK TOŠK tako i za grad Tešanj.

“Zahvalit ali i odužit ti se nažalost ne možemo za sve što si uradio za NK TOŠK, ali ono što obećavamo jest da klub NK TOŠK i njegovi navijači te nikada neće zaboraviti, i da ćemo se potruditi da sve tvoje želje koje su ostale ispunimo. Hvala ti za sve !

Molimo Uzvišenog Allaha da ti se smiluje, dobra djela ukabuli i da te na Budućem svijetu nagradi najvećim stepenima u Džennetu a ožalošćenoj porodici podari sabura. Amin.”

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Budući doktor i sadašnji lider: Upoznajte Safeta Hopića

Rođen 1995. godine u Tešnju, Safet Hopić je pravi...

Okupljanje udruženja ABNOR-a : Ministar Sirovica dodijelio priznanje najstarijem borcu

Danas je u Tešnju održano okupljanje članova udruženja antifašističkih...

Promjene na čelu stranka: Edin Mahmutović umjesto Fahira Sole predsjednik OO NES (ASDA) TEŠANJ

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik OO NES (ASDA) Tešanj Fahir Solo...

Poznati nosioci lista političkih stranaka za lokalne izbore u Tešnju

Kako se približavaju rokovi za predaju lista tako i...