Kontrolor kvaliteta u proizvodnji PVC profila – Prilika za stručnjake i početnike!

/

Pozivamo iskusne kontrolore kvaliteta da se pridruže našem timu.

Zainteresirani za ulazak u svijet kontrole kvaliteta? Imamo priliku za vas! Tražimo motivirane pojedince bez iskustva koji su spremni učiti i razvijati se u ulozi kontrolora kvaliteta u proizvodnji PVC profila.

Obaveze i zadaci kontolora kvaliteta u proizvodnji PVC profila:

  1. Kontrola procesa proizvodnje: Nadzirati proces proizvodnje kako bi se osiguralo da se svi koraci proizvodnje izvršavaju u skladu sa standardima kvaliteta i specifikacijama proizvoda.
  2. Vizualna inspekcija: Izvršavati vizualne inspekcije gotovih proizvoda radi otkrivanja nedostataka, deformacija ili bilo kakvih odstupanja od standarda kvaliteta.
  3. Mjerenje i testiranje: Koristiti odgovarajuće alate i opremu za mjerenje i testiranje karakteristika PVC profila kako bi se osigurala usklađenost sa specifikacijama proizvoda.
  4. Vođenje evidencije: Održavati precizne zapise o rezultatima inspekcija, testiranja i bilo kakvih odstupanja od standarda kvaliteta, kako bi se omogućila praćenje i analiza performansi proizvodnog procesa.
  5. Obuka i razvoj: Aktivno sudjelovati u obukama i razvojnim programima kako bi se kontinuirano unaprijedila vlastita stručnost i sposobnosti u oblasti kontrole kvaliteta.

Uslovi:

-SSS

-Pozicija 1. Obavezno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima kontrole kvaliteta

-Pozicija 2. Iskustvo u kontroli kvaliteta nije potrebno.

-Poznavanje rada na računaru

-Spremnost na rad u smjenama.

Šta nudimo:

  • Startna iznadprosječna primanja uz mogućnost napredovanja nakon probnog rada
  • Zanimljiv rad u proizvodnji
  • Zdrava radna okolina

Ukoliko ste osoba koja zadovoljava navedene uslove, svoju biografiju možete poslati na e-mail: medina.abidovic@lbprofile.ba. Za dodatne informacije možete zvati na broj telefona 061/353-242

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Euro Pulver zapošljava mašinskog inženjera/projekt menadžera

Na osnovu ukazane potrebe i povećanja obima posla firma...

Ivex Usora zapošljava više radnika

Na osnovu ukazane potrebe IVEX d.o.o. Usora raspisuje NATJEČAJ za prijem...

Medena Commerce d.o.o. zapošljava CNC operatera/operaterku

Medena Commerce d.o.o. u Tešnju proširuje svoj tim i...